Akrepler şampiyonluğa koşuyor

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig, B grubunda lider olarak mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik, sezonun 25. haftasında sahasında Palandöken Belediyesini konuk edecek.

Akrepler şampiyonluğa koşuyor

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig, B grubunda lider olarak mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik, sezonun 25. haftasında sahasında Palandöken Belediyesini konuk edecek.

Play-Off Garanti

25 haftalık lig periyodunda sadece 1 mağlubiyet alan Torul Gençlik 69 puan topladı. Temsilcimiz 25 haftalık sezonda aldığı 24 galibiyetin 21’ini 3-0, 2’sini ise 3-1’lik skorla elde etti ve bir hafta da bay geçti.

Geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları 68 Aksaray Voleybol Takımını 3-0 mağlup ettiklerini hatırlatan Torul Gençlik’in antrenörü Mehmet Şahin, gazetemize yaptığı açıklamada, “68 Aksaray bizim klasmanımızda olan bir takım değildi. Kadromuzdaki genç oyuncularımızı değerlendirme, onları izleme fırsatı bulduk. Genç kardeşlerimize bolca şans verdik. Maçın skorlarına bakıldığına bizim için kolay bir maç olduğu görülecektir”  ifadelerini kullandı.

Torul’un Rakibi Palandöken

Şahin, “Bu hafta oynayacağımız Erzurum Palandöken Takımı grubun ikincisi. Büyük ihtimalle Play-Off’da oynayacak ve daha üst yerlere gideceklerdir. Kaliteli bir kadroya sahipler. Kendimizi Play-Off öncesi görebileceğimiz bir müsabaka bizi bekliyor. Bu karşılaşmada sergileyeceğimiz performans bizim hangi aşamada olduğumuzu gösterecektir. Zor ama güzel bir maç olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Grubun son iki müsabakasına çıkacaklarını vurgulayan deneyimli Antrenör, “Palandöken ve Solhan takımlarının Play-Off’da çok iyi maçlar çıkaracaklarını düşünüyorum. Son iki maçımız bu takımlar ile ve bizim de PLay-Off oynayacağımız gerçeğini düşünürsek iyi bir prova olacaktır. Diğer grupta da çok güçlü takımlar var. Herkesin ortak hedefi Efeler Ligine çıkmak, biz de bu yolda gereken tüm çalışmalarımızı yaptık. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşmış olacağız” dedi.

Akreplerin Son İki Maçı Gümüşhane’de

Şahin daha sonra şunları kaydetti: “Son iki maçımızı Gümüşhane’de oynayacağız. Sonuç olarak biz buranın, bu şehrin takımıyız ve bizi tüm şehrin destekleyeceğini düşünüyorum. Play-Off yolunda elimizden geleni yapacağız. Zor maçlar bizleri bekliyor.”

Sinan Uçar

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER