Torul Gençlik Kupa Aşkına Ankara'da

Voleybol Erkekler 1. Ligindeki temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik, Türkiye Süper Kupası ilk müsabakasında bugün saat 18.00’da Beşiktaş ile karşılaşacak.

Torul Gençlik Kupa Aşkına Ankara'da
Voleybol Erkekler 1. Ligindeki temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik, Türkiye Süper Kupası ilk müsabakasında bugün saat 18.00’da Beşiktaş ile karşılaşacak.

Kupa müsabakası öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayarak dün Torul’dan Ankara’ya Ankara'ya giden Gümüşhane Torul Gençlik antrenörü Ümit Terzi, C grubunda rakipleri Beşiktaş, 4 Eylül Belediyespor ve Şahinbey Belediyespor karşısında galip gelerek gruptan birinci çıkmak istediklerini söyledi.

Terzi, bugün Beşiktaş, yarın 4 Eylül Belediyespor ve 1 Ekim'de de Şahinbey Belediyespor ile zorlu maçlar yapacaklarını belirterek, “İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yaptığımız transferlerle genç ve mücadeleci bir kadro oluşturduk. Altyapıdan aldığımız sporcularımızla yeniden bir kadro kurduk. Türkiye Süper Kupası, sezon öncesi bizim için ayrıca bir sınav olacaktır. Grubumuzda bulunan rakiplerimizi yenerek bir üst gruba çıkmak istiyoruz. Bu karşılaşmalar takımımızın lige ne kadar hazırlıklı olduğunu göstermesi açısından da önemli. İyi ve güzel bir oyunla rakiplerimizi yenerek gruptan birinci çıkacağımıza inanıyorum.” dedi.

Erkekler Süper Kupa I. Etap aşaması, 4 takımlı 3 gruptan oluşurken, gruplarında ilk sırayı alan takımlar Çeyrek Finale yükselecek. Çeyrek finale yükselen ekipler burada 2013-2014 Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ni ilk 5 sırada tamamlayan takımlarla eşleşecek. Bu mücadelelerden de galip ayrılacak 4 takımın oluşturacağı Dörtlü Final ise şampiyonu belirleyecek.

Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak Süper Kupa C Grubu maçlarının programı şöyle:

29 Eylül Pazartesi
16.00 Şahinbey Bld. - 4 Eylül Bld.
18.00 Gümüşhane Torul Gençlik – Beşiktaş

30 Eylül Salı
16.00 4 Eylül Bld. - Gümüşhane Torul Gençlik
18.00 Beşiktaş - Şahinbey Bld.

1 Ekim Çarşamba
15.00 4 Eylül Bld. – Beşiktaş
17.00 Gümüşhane Torul Gençlik - Şahinbey Bld.
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER