Ara
Gümüşhane
Açık
0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Belediye Asfalt Sezonunu Açtı

Belediye Asfalt Sezonunu Açtı

Gümüşhane Belediyesi asfaltlama çalışmalarını başlattı. Özel sektörden ihale ile alınan 5 bin ton sıcak asfalt belediye iş makineleri ve personeli ile kısa sürede yollarla buluşturulacak.

100
Gösterim
Gümüşhane Belediyesi asfaltlama çalışmalarını başlattı. Özel sektörden ihale ile alınan 5 bin ton sıcak asfalt belediye iş makineleri ve personeli ile kısa sürede yollarla buluşturulacak.

Belediye İşletme Müdürü Rıza Tanış yaptıkları ihale ile 5 bin ton asfaltı şehrin gerekli yerlerine sereceklerini belirterek, özellikle tanjant yolu olarak bilinen bölgenin asfaltlanmasına büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Tanış, asfaltlama işleminin başlatılması için en uygun mevsim olan yaz mevsimini beklediklerini belirterek, tanjant yolunda şehir içi dolmuşların seyrüsefer uyguladıklarının altını çizerek, mevcut yolun tamamının asfaltlanacağını ve Gümüşhane’de toprak yol bırakmamak için çalışacaklarını kaydetti.

Asfalt serme ve sıkıştırma makinelerinin belediye araç parkında bulunması nedeniyle çalışmalarını daha hızlı yapabildiklerini belirten İşletme Müdürü Rıza Tanış, “Belediye olarak ana caddelerimizde yaptığımız büyük çalışmaların yanı sıra mahalle içlerindeki yolların düzenlenmesi ve sıcak asfaltla kaplanması için imkanlarımızı zorluyoruz. Doğal olarak asfaltlama çalışmalarımız için planlama çalışmalarımızı önceden yaptık ancak sıcak asfaltı uygulamak için en uygun mevsim yaz mevsimidir.  Bu nedenle ihale işlemlerini bitirdikten sonra toplamda 5 bin ton sıcak asfalt aldık. Bu asfalt yaklaşık 250 kamyona tekabül etmektedir. Bu asfaltı şehrin değişik mahallelerindeki yollarımıza seriyoruz. Bu işlemi hızlı bir şekilde bitirmeyi planlıyoruz. Özellikle tanjant yolunda dolmuşların sağlıklı bir taşıma yapabilmesi için bu yola başladık. Bu yolun yeni yapılan toplu konutlarla beraber daha fazla yolcu kapasitesi olan bir yol olması nedeniyle çalışmalarımıza buradan başladık. Hedefimiz asfaltlama sezonu içinde şehirde toprak yol bırakmamaktır. Bu çalışmaları yürütürken araç parkımızda silindir ve greyderimizin olması da bizler için bir avantaj. Bu avantajı en iyi şekilde kullanarak çalışmalarımız devam ettireceğiz.” dedi.
Belediye Asfalt Sezonunu Açtı 1
1 / 6
Belediye Asfalt Sezonunu Açtı 2
2 / 6
Belediye Asfalt Sezonunu Açtı 3
3 / 6
Belediye Asfalt Sezonunu Açtı 4
4 / 6
Belediye Asfalt Sezonunu Açtı 5
5 / 6
Belediye Asfalt Sezonunu Açtı 6
6 / 6
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *