Cezayir’den Kürtün’e acı haber

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sakinlerinden 5 çocuk babası Osman Yosma Güzel (49) çalışmak için gittiği Cezayir’de hayatını kaybetti.

Cezayir’den Kürtün’e acı haber

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sakinlerinden 5 çocuk babası Osman (Yosma) Güzel (49) çalışmak için gittiği Cezayir’de hayatını kaybetti.

Silindir operatörü olarak görev yaptığı öğrenilen ve 4 ay önce çalışmak için Cezayir’e giden Güzel, geçtiğimiz cumartesi günü kaldığı otel odasında saat 10.00 sıralarında ölü olarak bulundu.

İlçeye bağlı Yeşilköy köyünden olan 5 çocuk babası Güzel’in cenazesi Cezayir’de ki prosedürlerin tamamlanmasının ardından dün akşam uçakla İstanbul’a, oradan Trabzon’a ve karayoluyla Kürtün ilçesine getirildi.

Kalp krizi geçirdiği veya beyin kanaması geçirdiği değerlendirilen Güzel’in vücudunda herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmazken, şeker hastası olduğu öğrenilen Güzel’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumunda otopsisinin yapıldığı öğrenildi.

Güzel’in cenazesi bugün öğlen namazına müteakip ilçe merkezindeki Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Ortaköy mahalle mezarlığında toprağa verilecek.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER