Erzurum’dan acı haber: Hakim Ümit Demirhan vefat etti

Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Gümüşhaneli hemşehrimiz Hakim Ümit Demirhan, bir aydır tedavi gördüğü Covid-19 hastalığından kurtarılamayarak vefat etti.

Erzurum’dan acı haber: Hakim Ümit Demirhan vefat etti

Geçtiğimiz Şubat ayında HSK kararnamesi ile Erzurum’a atanan 42 yaşındaki Demirhan, bir süredir Erzurum Şehir Hastanesinde covid-19 nedeniyle tedavi görüyordu.

Demirhan’ın vefatının ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) resmi twitter hesabından “Kıymetli meslektaşımız Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ümit Demirhan’ın zamansız vefatının derin acısını paylaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, çalışma arkadaşları ve tüm yargı camiamıza bu acı kayıp karşısında sonsuz sabırlar diliyoruz” mesajını paylaştı.

Hakim Demirhan’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip baba ocağı merkeze bağlı Yayladere köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verilecek.

Merhum Demirhan'la ilgili yapılan vefat duyurusu şu şekilde:

İlimiz Yayladere köyü sakinlerinden Merhum Ümmet DEMİRHAN'ın oğlu, Merhum Muzaffer DEMİRHAN'ın yeğeni, Vesile DEMİRHAN'ın eşi, Elif  DEMİRHAN'ın babası, Lütfi SOYDAŞ'ın damadı, Bayram ve Bahri DEMİRHAN'ın kardeşleri Ümit DEMİRHAN Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip aynı köyde toprağa verilecektir. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Taziye Telefonu: Bahri DEMİRHAN - 0532 491 58 73, Lütfi SOYDAŞ - 0536 268 82 80 16 Kasım 2021, Salı

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2021, 08:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çok üzücü
Çok üzücü - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin

SIRADAKİ HABER