Gümüşhane bir değerini daha kaybetti

Gümüşhane’nin köklü ailelerinden merhum Nafi ve Gönül Aygün’ün kızları, usta kalem, çevre duyarlısı, Gümüşhane sevdalısı Hümeyra Aygün, hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Gümüşhane bir değerini daha kaybetti

Gümüşhane’nin köklü ailelerinden merhum Nafi ve Gönül Aygün’ün kızları, usta kalem, çevre duyarlısı, Gümüşhane sevdalısı Hümeyra Aygün, hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle uzun yıllardır yaşadığı Antalya’daki hastanede tedavi gören Aygün, dün gece yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

www.gumushane.gen.tr sitesinin kurulduğu 2005 yılından beri her platformda destek olan, makaleleri, yorumları ve sosyal medyadaki Gümüşhane gruplarında uzun süredir yaptığı paylaşımlarla 7’den 70’e herkes tarafından sevilen, sayılan, saygı duyulan Aygün’ün ani vefatı Gümüşhane’yi de yasa bürüdü.

Her zaman gülen yüzüyle tanınan merhume Aygün, bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazına müteakip Antalya Hurma Çayır mezarlığında önceki yıllarda kaybettiği anne ve babasının yanına defnedilecek.

Hümeyra Aygün ablamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Taziye Telefonu: Yener AYGÜN - 0533 466 94 64 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2022, 11:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 2 yıl Önce

Sen de gittin demek böylesi sessiz, Gümüşhane şimdi kaldı kimsesiz. Sol yanım biçare dolmuyor sensiz, Bir güzel Hümeyra geçti şehirden.

Gümüşhane'nin dört yapraklı yoncasından biri koptu. Hastalığına rağmen güler yüzü, memleket sevdası ve daha birçok erdeminden dolayı şehrimizde iz bırakan Hümeyra Aygün ablamiza rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun inşAllah.

Fırtına29
Fırtına29 - 2 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH.
Bir uçurtmamızda yokki uçuralım.
:(((

BAKİ TURAN TUNCEL
BAKİ TURAN TUNCEL - 2 yıl Önce

Değerli kardeşimize Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Kardeşleri Ali abiye ve Yenere Allahtan sabırlar diliyorum.Gerçek bir Gümüşhane sevdalısıydı.

İlyas Yavuz
İlyas Yavuz - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun
. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Esref Keleş
Esref Keleş - 2 yıl Önce

Âllah râhmet eylesin.Mekani cénnet olsun. Yakinlarina baş sağlığı dilerim.

SIRADAKİ HABER