Gümüşhane KOCAMAN bir değerini daha kaybetti

Türkiye’nin ve Gümüşhane’nin köylerine 39 yıl hizmet eden emekli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Kocaman, 70 yaşında hayatını kaybetti.

Gümüşhane KOCAMAN bir değerini daha kaybetti

Merkeze bağlı Süle köyünden olan Ziraat Mühendisi Kocaman, geçtiğimiz aylarda yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi görmüş, önümüzdeki günlerde de ışın tedavisine başlayacaktı.

Meslek hayatına 1980 yılında Muş’ta başlayan ve 1995 yılından emekli olduğu 2019 yılına kadar 24 yıl boyunca Gümüşhane’de mülga Topraksu ve Köy Hizmetleri Müdürlüklerinin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptı.

Gümüşhane’nin bütün köylerinde imzası olan, güler yüzü, sabrı ve tatlı diliyle herkesin sevdiği bir isim olan Kocaman, geçtiğimiz günlerde evinde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Trabzon’a sevk edilen Kocaman, mevcut rahatsızlığı nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi görürken kurtarılamayarak bugün vefat etti.

6 çocuk babası Kocaman, 17 Mart Pazar günü Kemaliye Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazına müteakip tutkunu olduğu Süle köyünde toprağa verilecek.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Selahattin Kocaman kimdir?

1954 yılında Gümüşhane'nin Merkeze bağlı Süle köyünde doğdu. İlköğrenimini aynı köyde, orta öğrenimini Gümüşhane’de tamamladıktan sonra 1979 yılında Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Sulama ve Makine Bölümünden Ziraat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu.

1980 yılında Muş ilinde Mülga Topraksu Baş Mühendisliğinde Ziraat Yüksek Mühendisi olarak göreve başladı. 1985 yılında yeni kurulan Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde Sulama ve Toprak İşleri Şube Müdürü ve 1991-1995 yıllarında Mülga Köy Hizmetlerinde Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

1995 yılında Gümüşhane Mülga Köy Hizmetleri Müdürlüğüne naklen atandı. Burada 2002-2007 yılları arasında Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. İl Özel İdaresinde Tarım Hizmetleri Müdürlüğünü yürütmekte iken İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına vekaleten atandı ve 2019 yılında emekli oldu.

İngilizce bilen Kocaman, evli ve 6 çocuk babası olup, sulama göletleri konusunda yurt içi ve yurt dışı kurs ve seminer sertifikalarına sahiptir.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İSMAİL HAYAL
İSMAİL HAYAL - 1 ay Önce

Mekanı Cennet olsun inşAllah. Gümüşhane bir değerini daha asıl hakiki aleme gönderdi.

Ahmet Alturan
Ahmet Alturan - 1 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm aile ve sevenlerine sabır başsağlığı diliyorum.Biz raziydik Allah da razı olsun hakkımız helal olsun

İbrahim murathan
İbrahim murathan - 1 ay Önce

Gümüşhanem bir değerini daha Rahmeti Rahmana gönderdi.Mekanın cennet olsun Selahattin abim.

Gümüşhane Sevdalısı.
Gümüşhane Sevdalısı. - 1 ay Önce

Allah cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevenlerine ve Özel idare Camiasına baş sağlığı diliyorum.

Hamza KARAHAN
Hamza KARAHAN - 1 ay Önce

Başımız sağolsun. Gümüşhanemiz gerçekten kocaman bir değerini kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Amin..

Emrah Tali̇p
Emrah Tali̇p - 1 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah ailesine ve sevenlerine sabır versin.

Mikail TURGAY
Mikail TURGAY - 1 ay Önce

Rabbim rahmet eylesin. Biz razı ıdık rabbimde razı olsun taksiratını affetsin. Ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Hasan Tüzen
Hasan Tüzen - 1 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun benim müdürüm du kardeşlerin başı lari sagolsun

SIRADAKİ HABER