Gümüşhane’nin bir acı kaybı daha

Gümüşhane’nin sevilen simalarından Erdemir Akagün, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşhane’nin bir acı kaybı daha

Kemaliye Camii karşısındaki tarihi konakta emekli öğretmen eşi Naciye Akagün’le birlikte yaşamını sürdüren 76 yaşındaki Akagün, bugün sabah saatlerinde konağın kapısında yerde yatar vaziyette bulundu.

Acil Servis ve Polis ekiplerine haber verilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler Akagün’ün vefat ettiğini belirledi.

Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından cenazesi Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırılan 7 çocuk babası Akagün’ün kalp krizi sonucu vefat ettiği anlaşılırken, cenazesi 11 Nisan Pazartesi günü öğle namazının ardından Kemaliye Camiinde kılınacak cenaze namazına müteakip Emirler Mezarlığında toprağa verilecek.
 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2022, 09:40

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nahit Okumuş
Nahit Okumuş - 2 yıl Önce

Değerli büyüğüm İlimizde hatırı sayılı şahsiyetlerden Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah

İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 2 yıl Önce

Hani derler ya adamın hasıydı. Tek sevdası Gümüşhane'ydi. Bu şehrin haykıran sesleri Orhan Sahir Eskicioğlu, Sinan Akıncı, Hümeyra Aygün ve nihayetinde Erdemir Akagün ağabeyimiz. Gidiyorlar güzel atlara binerek. Mekanın cennet olsun güzel ağabeyimiz.

Ce
Ce - 2 yıl Önce

Mekanl Cennet olsun çok sevdiğim bir abimdi ailesine başsağlığı dilerim samsun carsambadAn pirinci Cemal okutgen

Eyyup Sami Ural
Eyyup Sami Ural - 2 yıl Önce

Gumushanemizin degerli bir siması Erdemir Akagun abimiz biz sevenlerine supriz yaparak ebedi hayata gocmustur.
Kendisine Allah CC rahmet etsin, mekamı cennet olsun ruhu sad olsun der
Ailesi ve sevenlerinin başı sağ olsun Allah sabirlar versin dileklerimi iletirim.
Her ölüm erken ölümdür . Sevgili abimizin gocude cok erken oldu.

yusuf sadık
yusuf sadık - 2 yıl Önce

Erdemir Akagün nevii şahsına minhasır bir yapısıyla tam bir gümüşhane delikanlısı idi. Bireysel bazda verdiği müzcadelerle anılacak olan Rahmetli erdemir Baz İstasyonlaru ile ilgili olumsuzlukları ta yargıtaya kadar taşımıştı ve sonuçta olumlu kararla toplumnun huzuruna çıkmıştı. Yani kamu vicdanına ters düşen uğraşlarada ERDEMİR AKAGÜN başı çeken bir hemşerimizdi. Onu 1965 güz mevsiminde tanımıştım. Liseyi bitirmişti. Çıkardığımız "Gümüş Kayak dergisinin kapak tasarımını yapmıştı. Bu bağlamda yetenekli idi. Uzun süre Şehrin Foto ERdemir İ olmuştu. Eşi Emekli, Öğretmen Naciye hanımla mutlu bir evlilşik sürdüren Erdemir dört evlat sahibi i,d,.ç Alalh rahmet eylesin. Abla Av. Tomiris hanıma. Kardeş bülent eEnişteleri Av Çetin Kante ke Evlatlarıona Ve amza Zade Dr. Metin Akagün e baş sapğlığı dilejkerimi sunarım.

Abdurrahim Erdoğdu
Abdurrahim Erdoğdu - 2 yıl Önce

Gümüşhane'nin köklü ailelerinden olan AKAGÜN ailesinin bu acı kaybını teessürle öğrendim. Cenabı Allah merhuma rahmet eylesin, mekanı cennet ruhu şâd olsun. Kıymetli eşi Naciye AKAGÜN şahsında aile efradına, il dışında ikamet etmekte olan kardeşlerine, hemşehrilerimize ve cümleye sabır ve metanetler niyaz ediyorum.

Ekrem Sebat Turan
Ekrem Sebat Turan - 2 yıl Önce

İlimizin hatırı sayılır, asil, değerli bir abimizdi. Çok mücadele ettin. Kalbine yenik düştün. Mekanın cennet olsun. yakınlarına başsağlığı diliyorum. Naciye hocamıza sabırlar diliyorum.

E.sami
E.sami - 2 yıl Önce

Aile telefonu Taziye icin yazilsa iyi olurdu


SIRADAKİ HABER