Spor dünyasını yasa boğan ölüm

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da forma giyen Gümüşhaneli hemşehrimiz milli futbolcu Ahmet Çalık, bugün sabah gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybetti. 

Spor dünyasını yasa boğan ölüm

Daha önce Gençlerbirliği ve Galatasaray takımlarında da forma giyen 27 yaşındaki Çalık’ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç bugün sabah saatlerinde Ankara-Niğde yolu Gölbaşı ilçesi Hacı Mahallesi mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp, şarampole yuvarlandı.

Aracında yalnız olan Çalık’ın ihbar üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi.

Aslen Gümüşhane’nin merkeze bağlı Çalık köyünden olan başarılı futbolcu, 2020 yılında Konyaspor'a transfer olmuştu.

Vefat haberinin ardından Türkiye'deki neredeyse tüm futbol kulüpleri sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayımlarken temsilcimiz Gümüşhanespor da yayımladığı mesajında Geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu yaşamını yitiren hemşehrimiz #AhmetÇalık 'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Konyaspor camiası ve Türk futbolunun başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Spordaki başarılarının yanında beyefendi kişiliği ve mütevaziliğiyle 7’den 70’e herkes tarafından çok sevilen Çalık, 2016 yılında Kuşakkaya Gazetesi tarafından düzenlenen 2. Gümüşhaneli Altın Adamlar Anketi ödüllerinde yılın sporcusu seçilmiş ve Ankara Sheraton otelinde düzenlenen törende ödülünü GTSO Başkanı İsmail Akçay'ın elinden almıştı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünsal TANIŞ
Ünsal TANIŞ - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

B.CİĞERCİ
B.CİĞERCİ - 2 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIGI DİLERİM.

SIRADAKİ HABER