Tülay ALKAN Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur

Taziye Telefonu: Mücahit ALKAN - 0537 330 37 96

Tülay ALKAN Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur

İlimiz Tekke köyü sakinlerinden Mücahit ALKAN'ın eşi, Eda ve Asude ALKAN'ın anneleri, Sezai DALTABAN'ın kızı, Halil ALKAN'ın gelini, Yıldız KAYA, Nuray MEYDAN, Oktay DALTABAN, Ertuğrul DALTABAN ve Emine GÜL'ün kardeşleri Tülay ALKAN Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip aynı köyde toprağa verilecektir. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 04 Ocak 2023, Çarşamba

Taziye Telefonu: Mücahit ALKAN - 0537 330 37 96 

YORUM EKLE
YORUMLAR
cemalettin atalay
cemalettin atalay - 1 yıl Önce

Allah rahmetiyle muamele etsin. mesai arkadaşımızdı,bizler razıydık, Allah da razı olur inşAllah. hastalığı nedeniyle çektiği acı-ağrılarda günahı varsa keffaret olur inşAllah.

Aysel Sır
Aysel Sır - 1 yıl Önce

Tülay hanımcığım ile 2007-2010 yıllarında sağlık müdürlüğünde çalışmıştım, çok sevdiğim ve değerli bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Çok çok üzgünüm.

Belgin Gömleksiz
Belgin Gömleksiz - 1 yıl Önce

Şube müdürümüzdü. Çok çalışkan ve bilgiliydi. Cana yakın, merhametliydi.Sefkatli bir anne gibiydi. Adil bir yöneticiydi.İnançliydi, sevgi doluydu. Gittiğini duyduğumda gönlüm yaşlandı. Rabbim sevdirdiğin kulunu merhametinle ahirete kadar cennet bahçesi gibi yeraltinda misafir eyle. Cennette buluşmayı nasip eyle. Amin.

SIRADAKİ HABER