Vefatıyla şehri yasa boğdu

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde uzun yıllar Kaymakam korumalığı yapan ve ilçede tüm kesimler tarafından sevilip sayılan polis memuru Mustafa Çankal yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle 36 yaşında hayatını kaybetti.

Vefatıyla şehri yasa boğdu

Mersin'e tayin olduğu için 31 Ekim 2020 tarihinde ilçeden ayrılarak yeni görevine başlayan Çankal’ın Covid-19 hastalığı nedeniyle buradaki bir hastanede 20 gün boyunca tedavi edildiği öğrenildi.

Önceki gün hayatını kaybeden Çankal’ın vefatını ise ilçede birlikte görev yaptığı Kaymakamlar Hakan Kafkas ve Ömer Said Karakaş sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü emrinde çalışırken vefat haberinin ardından özellikle Torul’da 7’den 70’e her kesim tarafından sevilip sayılan Çankal için birçok Gümüşhane ve Torullu taziye mesajları yayımlarken Çankal'ın cenazesi dün gözyaşları arasında memleketi Osmaniye’de toprağa verildi.

36 yaşında Covid-19 belasına kurban giden Çankal uzun yıllar Torul ilçesinde görev yapmış ve bekardı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
.
. - 3 yıl Önce

Aşılarımızı olalım başka türlü bu beladan kurtulamayız, her ilacın yan etkisi vardır, bi yeri yapar bi yeri bozar ama faydası tartışılmazdır. Allah Rahmet Eylesin Polis Kardeşimize.

İSMAİL KAYAHAN
İSMAİL KAYAHAN - 3 yıl Önce

MUSTAFA ÇANKAL KARDEŞİMİZE CENABI ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLER MEKANI CENNET OLSUN ALLAH İYİLER ZÜMRESİNE NAİL EYLESİN

Nazire
Nazire - 3 yıl Önce

Ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum Allah rahmet etsin inşAllah

SIRADAKİ HABER