'AK Parti'nin Alternatifi CHP'dir'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, parti olarak Gümüşhane’de toparlandıklarını belirterek, “AK Parti’nin alternatifi kesinlikle CHP’dir” dedi.

'AK Parti'nin Alternatifi CHP'dir'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, parti tabanı olarak Gümüşhane’de toparlandıklarını belirterek, “AK Parti’nin alternatifi kesinlikle CHP’dir” dedi.

Yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden beri hemşehrilik bilinci ile özellikle dikkat ettikleri konuların başında kendilerine rakip olan partilere saygılı davranmak, kimseyi kırmamak ve sokakta herkesle rahatça selamlaşabilecek ortamın oluşturulmasının sağlanması kararını aldıklarını hatırlatan Özdamar,  mevcut Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın nazik davranma bir tarafa önceden alışkanlık haline getirdikleri davranışlarını sürdürdüklerini, etik olmayan yollara başvurduklarını öne sürdü.

"MHP'LİLER CHP BİZİ DESTEKLESİN SÖYLEMLERİNİ DEVAM ETTİRİYOR"

Her şeyin etik kurallar içinde gittiği bir süreçte CHP tabanına Merkez ve Torul ilçelerinde kara propaganda yaparak, ‘CHP bizi desteklesin’ söylemlerinin sürdürüldüğünü ifade eden Özdamar, CHP tabanının buna kulak asmayacağını belirterek, “AK Parti’nin alternatifi kesinlikle CHP’dir.  Bizim CHP olarak tabanımızla toparlandığımız çok nettir. Diğer siyasi partilerin aday tanıtım toplantılarına 300-500 kişi katılırken, bizim aday tanıtım toplantısını 800 kişilik partililerimizle yapmamız seçimdeki iddiamızın açık göstergesidir.  Her şeye rağmen biz doğruları ve Gümüşhane için vaat edilip yapılmayanları söylemeye devam edeceğiz.” dedi.

"NEREDE BU PROJELER?"

Başkan Canlı’nın 2009 seçimlerinde vadettiği 29 projeyi sorgulayan Özdamar, “Mahalle sakinlerinin kullanabileceği, her mahallede çok amaçlı mahalle odaları. Mahalle sakinleri soruyor nerede bu mahalle odaları ? (  Kitapçıkta 9 No’lu proje) Cazibeli içme suyu projesi; Baraj yapmak suretiyle , cazibeli olarak şehre su temin edilmesi. Nerede bu proje ? Türkiyenin en pahalı suyunu tüketen 10 ilin içerisindeyiz. Gümüşhaneli adına soruyoruz. Nerede su projesi ? (Kitapçıkta 10 No’lu proje ) Süleymaniye açık hava müzesi projesi; İl Turizmine katkı sağlamak amacıyla Süleymaniye mahallesinin Turizme kazandırılması. Kanalizasyon sorununun çözülemediği bir mahalle ve kağıt üzerinde kalan proje. Nerede bu proje? Süleymaniyeli adına soruyoruz. (Kitapçıkta 11 no’lu proje) Kapalı Pazar yeri projesi; Pazarcı esnafı soruyor Nerede bu proje; (Kitapçıkta 15 No’lu proje) Her Gümüşhaneli soruyor nerede bu projeler. Kâğıt üzerinde kalan ve söz verildiği halde yapılamayanlar. İşin zora girdiğini fark ettiler ve kaybedeceklerini anladıklarından herkese saldırmaya başladılar. Korkunun ecele faydası yok, gidiyorsunuz beyler. Cem Köksal’a gösterilen tevazuyu hissedip etik olmayan yollara girmek nafile. Halk bunu deftere yazıyor. Haberiniz olsun. Sonuçta sosyal demokrasi kazanacaktır.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER