Atalay, Karşıyaka'ya talip

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi, Belediye Başkan aday adaylarının yanı sıra muhtarlıklar içinde kıyasıya bir yarış başladı.

Atalay, Karşıyaka'ya talip
Önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi, Belediye Başkan aday adaylarının yanı sıra muhtarlıklar içinde kıyasıya bir yarış başladı.

Özellikle Gümüşhane Merkez Mahallelerinde seçimler, en az belediye başkanlığı kadar iddialı olacağa benziyor.

Merkez Karşıyaka Mahallesi, diğer seçimlerde olduğu gibi Mart 2014 seçimlerinde de çok sayıda adayın yarışına sahne olacak.

Karşıyaka Mahallesinde Muhtar adaylığını açıklayan son isim ise Baki Atalay oldu. 30 yaşındaki Atalay, Gümüşhane’nin en genç adaylarından birisi.

Siyasetin genç ve ufku geniş kişilerle anlam kazanacağını belirten Baki Atalay, “Günümüzde siyaset ve hizmet yarışında, bazı alışkanlıkları değiştirme zamanı gelmiştir. İlimizin en gözde mahallelerinden Karşıyaka Mahallesi, yıllardır rutin hizmetler dışında ekstra bir hizmet alamamıştır. Bunun en temel nedeni temsil noktasındaki yetersizliktir. Temsil noktasında gördüğümüz eksiklikleri tamamlamak ve hizmet akışına yeni bir ivme kazandırmak amacıyla mahallemizin muhtarlığına talip oldum. Değerli komşularımızın teveccühleri bizden yana olursa, ilerleyen günlerde kendileriyle paylaşacağımız projelerimizle, hep birlikte mahallemize yeniden hak ettiği itibarı kazandıracağız. Karşıyaka Mahallesi bireyleri gerçekten eğitim, kültür ve sosyal yönü güçlü kişilerden oluşuyor. Çok sayıda aday olmasına rağmen, en iyi seçimi yapacaklarına inanıyorum. Hizmet yarışına girdiğim diğer adaylarımıza da başarılar diliyor, Allah’tan en hayırlısını nasip etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER