Başkan Canlı Projelerini Açıkladı

Gümüşhane Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı, yeni dönemde seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Başkan Canlı Projelerini Açıkladı
Gümüşhane Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı, yeni dönemde seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Gümüş Otel’de düzenlenen toplantıya 21. Dönem Milletvekili Bedri Yaşar, MHP İl Başkanı Orhan Mazman, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları ile partililer katıldı.

Toplantıda 9 ana başlıkta 36 projesini katılımcılarla paylaşan Başkan Canlı, 2009 seçimlerinde vadettiği 29 projelerin büyük bir kısmını hayata geçirdiklerini belirterek, hazırladıkları projelerin hayali olmadığını söyledi.

Projeleri gerçekleştirme noktasında maksimum bir görev anlayışı içerisinde gayret göstereceğini dile getiren Başkan Canlı, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın işaretidir. Gümüşhane şartlarında ayakları yere basan, gerçekçi, Gümüşhane’nin imkan ve kaynaklarını göz önünde bulunduran, hayalci olmayan ve şehrin önceliklerini bu projelerle sunmaya çalıştık.” dedi.

Şehrin önceliklerinin iyi tespit edilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Canlı, “En önemli sorunlardan birisi atık su arıtma tesisi idi. Tamamlandı. Şuanda devreye girdi. Yüzde 70-80 oranında suyu temizledi. Karadeniz’de atık su arıtma tesisi olan sadece Ordu ve Gümüşhane Belediyeleri oldu.  Katı atık tesisi de bitmek üzere.” diye konuştu.

İçme suyu konusunda kamuoyunda kendilerine iftira atıldığını öne süren Başkan Canlı, “Bizim suyumuz bölgede en temiz su. Sağlık Müdürlüğü ve Erzurum’da tahlilleri yapılıyor. Bugüne kadar bir sorun çıkmadı. İçme suyu için baraj yapılıyor. Oradaki su arıtılmadan, kimyasal işlemlere sokulmadan şebekeye verilemez. Toplumu kandırmanın bir anlamı yok.” dedi.

Kendisine yönelik eleştirileri yapanları gazetecilerin olduğu bir ortamda karşılıklı görüşmeye davet eden Başkan Canlı, “Biz üç dönemdir bu şehre hizmet veriyoruz. Geldiğimiz nokta ortada. Edindiğimiz tecrübelerle bir dönem daha hizmet vermek istiyoruz.”  ifadelerini kullandı.
 
Yerel seçimlere “Sevgi Kazanacak” sloganı ile çalıştıklarını dile getiren Başkan Canlı, sevgiyi ön planda tutmalarını da şöyle açıkladı: “Halkla iç içeyiz. Sevgi bütün kapıları açan büyük bir kelime. Herkesi kucaklayan bir anlayış. Eksiğimiz, yanlışımız olmuştur ama hiçbir insanımızı sevgisiz bırakmadık. Dünü unutmayacağız. Kendimizi kaf dağında görmeyeceğiz. Eleştirileri dikkate alıp bu şehri birlikte yöneteceğiz.”

Şehre vadettikleri 29 projenin dışında çeşitli projeler sonucu eserler kazandırdıklarını da belirten Başkan Canlı, önümüzdeki dönem seçilmesi halinde de kamuoyuna açıkladıkları projelerle yetinmeyeceklerini söyledi.


Başkan Canlı’nın projeleri şöyle:

MEZİRE SEYRANGAHI:
Mezire seyrangahı
Teleferik
Mesire Sosyal Tesisi
Şelale, Seyir Terasları

MÜZE KENT SÜLEYMANİYE:
Maden Müzesi
Tarihi Hamam Restorasyonu
Z.Kadirbey Konağı ve Çevre Düzenlemesi
Süleymaniye Yolu

YENİ YOLLAR, OTOPARKLAR, TERMİNAL
Güney Çevre Yolu
Yeni Terminal
Harşit Kenarı Yolları
Otoparklar

YENİ HİZMET MERKEZLERİ:
Mezbahane
Köy ve Salı Pazarı
Sebze Hali

YENİ İŞ MERKEZLERİ:
Mordut İkiz Kule Evleri
Mini AVM

ÇAĞDAŞ YAPILAŞMA:
Kent Merkezi
Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm
Bina Giydirmeleri ve Çatı Düzenlemeleri
Mahalle Sosyal Merkezleri
Belediye Binaları Ekleri

SOSYAL ve SPORTİF ALANLAR:
Bisiklet ve Yürüyüş Yolları
Halgent Şelalesi
Park ve Çocuk Bahçeleri
Çiçek ve Bodur Ağaç Serası

İMAR VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI:
İçme Suyu
Harşit Çayı Islahı ve Çevre Düzenlemesi
Doğalgaz Dağıtım Çalışmaları
Çöp Aktarım İstasyonu
Bungalov Evler
Öğrenci Yurdu

KÜLTÜR HİZMETLERİ:
Emirler Cami Külliyesi
Gümüşhanevi Müzesi ve Kütüphanesi
Belediye Üni-Ofis
Kültür, Tarih ve Sanat Çalışmaları
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER