Çalışkan Müracaatını Yaptı

Kelkit Belediye Meclis Üyesi ve Jeoloji Mühendisi Reşat Çalışkan, AK Parti’den Kelkit Belediye Başkanlığına aday oldu.

Çalışkan Müracaatını Yaptı
Kelkit Belediye Meclis Üyesi ve Jeoloji Mühendisi Reşat Çalışkan, AK Parti’den Kelkit Belediye Başkanlığına aday oldu.

Son iki dönemdir Ak Parti’den Kelkit Belediye Meclis Üyeliği olarak hizmet kervanında bulunan, Kelkit’in başarılı Jeoloji Mühendisi Reşat Çalışkan’ın adaylığı Ak Partililer ve Kelkit’te memnuniyetle karşılandı.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güler’e dosyasını teslim ederek Kelkit Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan Çalışkan, burada yaptığı konuşmada AK Parti kadrolarının yaptıkları hizmetlerle Cumhuriyet tarihinin sayfalarında en mümtaz yerini aldığını ve o kadroların içerisinde yer almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti’nin bu seçimlerden de alnının akıyla çıkacağının altını çizen Çalışkan, AK Parti’nin bir hizmet partisi olarak kurulduğunu, halkın derdine çare bulmak için çalıştığını belirtti.

AK Parti’nin hizmet noktasında gayret gösterdiğini ifade eden Çalışkan, “Barajlar, köprüler, havaalanları, altyapı, üstyapı tesisleri binlerce proje gerçekleştirmiştir. Enflasyon tek haneli rakamlara inmiş, dünya büyük bir ekonomik kriz yaşarken ülkemiz akılcı yönetim sayesinde bunu en az zararla kapatma yoluna gitmiştir” dedi.

Çalışkan, şunları söyledi: “Bugün başta Ortadoğu olmak üzere, milyonlarca insan kan gölü içerisinde yaşarken, yine milyonlarca insan büyük ekonomik buhranlarla kıvranırken, milletimizin akan kan ve gözyaşının dinmesi, geleceğe güvenle bakabilmesi Ak Parti kadrolarının gösterdiği gayretlerin sonudur. Bizlere bunu sağlayan Allah’a şükrediyor, vesile olanlara teşekkür ediyoruz. Her zaman barıştan, kardeşlikten yana olmak zorunda olduklarına dikkat çeken Çalışkan “Bunun bir tek adresi demokratikleşmedir. Bunun bir tek adresi topluma saygılı, milletin egemenliğinin olduğu bir sistemin yürürlüğe girmesi, milletimize hizmet etmek ve bu noktada sonuca ulaşmaktır. Allah’ın izniyle Türkiye’miz bu sonuca adım adım ilerlemektedir.”

AK Partinin bir hizmet partisi olduğunu vurgulayan Çalışkan, “Kelkitimiz, gerek AK Parti hükümetlerimiz, gerekse AK Partili belediye yönetimimiz sayesinde son 11 yılda birçok hizmet gördü. Hemşehrilerimiz şehircilik anlamında, geçmişe nazaran birçok imkâna kavuştu Öncelikle seçilmiş bir Belediye Meclisi Üyesi olarak, bu hizmetleri insanımıza kazandıran ekibin içerisinde yer alma fırsatı verdiği için Allah’ıma şükrediyorum. Bundan büyük kıvanç duyduğumu belirtmek istiyorum.” dedi.

Haberin Kaynağı: Gümüşkent Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2013, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER