Doğan: Kelkit için hayallerimiz var

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinin köklü esnaflarından ve uzun yıllardır 1954 Kelkit Belediyespor Kulüp Başkanlığını yürüten iş insanı Muammer Doğan, Kelkit Belediye Başkanlığı için AK Parti’den Aday Adaylığı müracaatını yaptı.

Doğan: Kelkit için hayallerimiz var

Müracaatının ardından açıklamalarda bulunan Doğan, “Yeni Türkiye Yüzyılında bütün bilgi birikimlerimi tecrübelerimi hemşehrilerimin desteği ile memleketimize, Anadolu'nun en gözde ilçelerinden Şirin Kelkit'imize aktarmak için bu kutlu vazifeye talibim. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, dün olduğu gibi bugünde bıkmadan usanmadan ilk gün ki azim ve aşkla Kelkit’imiz için çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin sorunlarını biliyor, çözümleri için var gücümüzle mücadele edeceğimize sizler huzurunda söz veriyorum” dedi. 

Kelkit için hayalleri olduğunu ifade eden Muammer Doğan, “Yıllardır yaşadığım Kelkit’te hemşehrilerimin hayatını kolaylaştıran ve yaşanabilir bir Kelkit’e kalıcı hizmetlerimiz olsun diye aday adayı oldum. Benim amacım bugüne kadar yapılmayan ve hayal dahi edilmeyen hizmetleri yapıp İlçemizi hak ettiği konuma getirmek ve kalıcı izler bırakmak. Göreve geldiğimde, tüm hemşerilerimin Kelkit’te neler yapılabilir noktasında fikirlerini, önerilerini alıp ortak aklın temsilcisi olarak Kelkit’imizi yaşanılabilir bir kent haline getirmek ve kalıcı projelerle İlçemize değer katmak istiyorum. Kısmet olurda görev bize nasip olduğunda tüm halkımızın başkanı olarak makamının kapılarını daima açık tutan, dinleyen, çözüm üreten, sosyal belediyecilik anlayışı ile halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir belediyeniz olacak. Çıktığımız bu yolda desteğini ve duasını esirgemeyen bütün hemşehrilerime teşekkür ediyor, desteklerinizden dolayı saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turan DOĞAN
Turan DOĞAN - 5 ay Önce

Muammer DOĞAN’ın belediye başkanı seçilmesi durumunda Kelkit’i yaşanabilir bir kent haline getireceği inancı içerisindeyim ki zaten çok değerli projeleride bunu gösteriyor. Kendisine başarılar diliyorum. Kendisi çok tevazu bir kişiliğe sahip zaten Kelkit halkının gönlüne girmiş. Kazanan Kelkit olacak. Hadi hayırlısı..

SIRADAKİ HABER