Karahanoğlu, Niye Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Yüksek İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Karahanoğlu, niçin AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Karahanoğlu, Niye Aday Adayı Olduğunu Açıkladı
Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Yüksek İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Karahanoğlu, niçin AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Yaptığı açıklamada yarıştaki tüm arkadaşlarına başarılar dileyen Karahanoğlu, sonuçta belirlenecek adayın AK Parti’nin adayı olacağını ve hep birlikte, gece gündüz, kar kış demeden, Gümüşhane’de AK Parti’ye en yüksek oyu alarak,  şehri AK kadrolara teslim etmenin gururunu ve onurunu yaşayacaklarını söyledi.

"TÜM BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBEMİ GÜMÜŞHANE HALKININ GELECEĞİ İÇİN KULLANMAK İSTİYORUM"

İdareciliği ve yöneticiliği çok iyi bilen, birçok teknik geziye katılan, kendini yetiştiren, geliştiren, bilimsel çalışmalar yapan Öğretim Elemanı kimliği ile teşkilatın ve halkın karşısına çıktığını dile getiren Karahanoğlu, “Başta önderimiz, liderimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibini, siyasi büyüklerimi hep takip ettim, izledim. İlham aldım. Işık aldım. Parti politikalarımızı benimsedim. Ülkemizde AK belediyecilik anlayışını takip edip inceledim. Kendimi bu alanda Gümüşhane’ye aidiyet hissediyor ve Gümüşhane’ye vefa borcum olduğunu düşünüyorum. Hem özel sektördeki iş hayatımda, hem akademik hayatımda, hem de sosyal hayatımda bana kazandırdığı bilgi, tecrübe ve deneyimlerimi Gümüşhane’ye, teşkilatıma hizmet için Gümüşhane halkının geleceği için kullanmak istiyorum.” dedi.

"BU ŞEHRİ EKİP RUHUYLA HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Başkan olduğu takdirde Gümüşhane’ye ve Gümüşhane halkına “Halka hizmet, Hakk’a hizmet” düsturu ile hareket edeceğini dile getiren Karahanoğlu, “Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağıma inanıyorum. Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Gümüşhane’mize yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üretmek, Gümüşhane’nin önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmak için çalışacağım. Birlikte yaşadığımız Gümüşhane’miz, tüm güzelliklere ve hizmetin en iyisine layıktır.” diye konuştu.

"HESAP SORAN DEĞİL, HESAP VEREN BİR YÖNETİM"

Projelerle, planlarla, hedeflerle, vizyonla Gümüşhane’yi sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle yaşanabilir bir kent yapmak için çalışacağının altını çizen Karahanoğlu, hesap soran değil, hesap veren, adil, şeffaf bir yönetim anlayışı ile kentin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için, örnek alan değil, örnek alınan bir Gümüşhane için aday olduğunu vurguladı.

"DEĞİŞİM VE GELİŞİMİ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Karahanoğlu, genel idareyle birlikte trafik, ulaşım ve otopark problemlerini çözmüş, çevre ve görsel kirlilik problemi bulunmayan, sağlıklı yaşam alanlarının oluşturulduğu, çöp, çukur ve çamur problemi kalmamış, kadınların ve gençlerin, sosyal, siyasi ve ekonomik hayata aktif olarak katılan bir kent olması için çaba göstereceğini kaydeden Karahanoğlu, “İmar, mülkiyet ve tapu problemleri halledilmiş, kentsel dönüşüm ve yeni toplu konut alanları açılımıyla modern ve sağlıklı konut problemi kalmamış, yeni ticaret merkezleri, tarihi, kültürü ile bütünleşmiş bir Gümüşhane için.  Tarihi yolların merkezinde bulunan, insanların konaklamadan geçemediği Gümüşhane’mizin o tarihe yakışır bir terminalin, Hal binasının, alışveriş merkezlerinin, gençlik kamplarının, mesire, piknik ve dinlenme alanlarının, aşevlerinin, kadın sığınma evlerinin, 5 yıldızlı otellerin ve ulaşım imkânlarının hayata geçirildiği, her projeyi ulusal ve uluslararası hale getirebilen, insanların uğrak noktası haline gelmiş, kendi kendine yeten, yaşanabilir, kaliteli, huzur veren, marka ve örnek bir Gümüşhane için. Gelin birlikte hareket edelim.  Gümüşhane’mizin geleceğini birlikte kuralım. Sizlerin sevgisini, muhabbetini, hoşnutluğunu ve duasını kazanmak için, AK Parti Gümüşhane Belediye Başkanlığı için huzurlarınızdayım. Değişim, gelişim ve umudun temsilcisi olarak, birlikte başarmanın onurunu ve gururunu hep birlikte yaşayacağız.” dedi.

TÜM ADAY ADAYLARINA "BİRLİKTE HAREKET" EDELİM ÇAĞRISI

Karahanoğlu, AK Parti’de Gümüşhane Belediye başkanlığı için yaşanan aday adayı bolluğunu da “büyük bir zenginlik” olarak değerlendirerek bu durumun AK Parti’nin gücünü gösterdiğini söyledi. Karahanoğlu tüm aday adaylarına birlikte hareket etme çağrısında bulunarak, “Çünkü birlikten kuvvet doğduğunu en iyi bilenlerdeniz. En başta Gümüşhane’ye layık, Gümüşhane’de yaşayan, Gümüşhane’nin sorunlarına ve bu sorunların çözümlerine vakıf, emin ve ehliyetli bir ekiple çalışacağız.” diye konuştu.

HALİL İBRAHİM KARAHANOĞLU KİMDİR?

1964 yılında Gümüşhane'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Gümüşhane'de tamamladı. 1983 yılında başladığı Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik- Mimarlık Fakültesini İnşaat Mühendisliği Bölümünü 1988 yılında bitirdi. Çeşitli inşaat firmalarının proje, baraj, konut ve sanayi sitesi inşaatlarında kısım şefi ve şantiye şefi olarak çalıştı. Ağustos 1994 yılında KTÜ Gümüşhane MYO Teknik Programlar Bölümüne Öğretim görevlisi olarak atandı. 1997 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri İnşaat Mühendisliği Zemin Mekaniği anabilim dalında yüksek lisansa başladı. 2001 yılında Yüksek İnşaat Mühendisliği olarak mezun oldu. 1998-2000 yılları arasında Gümüşhane İnşaat Mühendisleri odası temsilciliğinde bulundu.  2004-2007 yılları arasında K.T.Ü Gümüşhane Meslek Yüksekokulunda Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. Halen Gümüşhane Üniversitesi Gümüşhane Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmakta. Evli ve iki çocuk babası.
Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2013, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER