Köroğlu İstifa Etti

AK Parti Torul Belediye Başkan Aday Adayı Nidai Köroğlu, bugün çalıştığı Rize Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünden istifa etti.

Köroğlu İstifa Etti
AK Parti Torul Belediye Başkan Aday Adayı Nidai Köroğlu, çalıştığı Rize Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünden bugün istifa etti.

Kamu kuruluşunda çalışan aday adayları için son gün olan 29 Kasım 2013 tarihinde görevinden istifa eden Köroğlu, istifa dilekçesini AK Parti Genel Merkezine iletti.

Köroğlu’nun kariyer geçmişi şöyle:

1992 yılında kendi isteği ile Müjga köy hizmetleri Gümüşhane il müdürlüğüne mimar olarak tayin yaptı.

2003 yılının şubat ayına kadar kendi isteği ile bu kurumda Mimar Şantiye Şefi ve şube müdürü olarak görev yaptı.
2003 senesinde Bayburt Köy Hizmetleri İl müdürü olarak göreve atandı.

28 Kasım 2005 yılında Giresun Bayındırlık ve İskan il müdürü olarak ataması yapıldı ve burada 5 yıl görevde bulundu ardından Çorum ilinde yine Bayındırlık ve İskan il müdürü olarak hizmetlerine devam etti.

Bakanlıkların yeniden yapılandırılması sonucunda Bayındırlık ve iskan bakanlığı kapatılıp yerine Çevre ve şehircilik bakanlığı kurulunca bu yeni bakanlığın Çorum il müdürlüğüne bakanlık makamının okurları ile görevlendirildi. Son olarak bakanlık müşaviri kadrosunda 24 Ekim 2011 tarihinden beri de Rize Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne il müdürü olarak görev yaptı ve 29 Kasım 2013 itibariyle görevinden istifa etti.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER