MHP, Merkez'de İl Genel Meclisi Adaylarını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane teşkilatı, merkez ilçe İl Genel Meclisi adaylarını düzenlediği toplantı ile açıkladı.

MHP, Merkez'de İl Genel Meclisi Adaylarını Açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane teşkilatı, merkez ilçe İl Genel Meclisi adaylarını düzenlediği toplantı ile açıkladı.

Gümüş Otel’de düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Mustafa Canlı, MHP İl Başkanı Orhan Mazman, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Mazman, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin önemli olduğunu belirterek, “Bu seçimler sadece yerel yöneticilerin seçileceği seçimler değildir. Bu seçimler ikbal kaygısı taşıyan, koltuk ve statü hırsından gözü kararan, çıkar kavgaları ile vakit öldüren, hiziplerle oyalananlara Milletçe bir karşı duruşun adıdır. Türkiye’deki akıl almaz gaflet, delalet ve ihanet merkezleri bu seçimlerle def edilecek ve Anadolu coğrafyasında Türk adını taşıyan Türk Milleti ve Türk Devleti devamlılığı sürdürülecektir.” dedi.

Türkiye’nin 11 yıldır aldatılmak ve kandırılmakla karşı karşı karşıya kaldığını iddia eden Mazman, son günlerde de hız kazanan zamların ve cari açığın Türkiye’nin gayri milli politikalarla yönetilmesinin bir ürünü olduğunu öne sürdü.

MHP’nin Gümüşhane’de yerel seçimlere yönelik tespit ettiği adayların topluma önderlik yapacak kapasitede ve birikimli kimseler olduğunu kaydeden Mazman, İl Genel Meclisini önemsediklerini ve MHP olarak İl Genel Meclisinde ezici bir çoğunluk sağlayacaklarına olan inancının sonsuz olduğunu söyledi.

Mazman, konuşmasının ardından İl Genel Meclisi merkez ilçe adaylarını açıkladı. Buna göre MHP Gümüşhane merkez birinci sıra İl Genel Meclisi adayı eski İl Başkanlarından Mustafa Adil Gürses, ikinci sıra adayı eski İl Genel Meclisi üyelerinden Enver Akyıldız ve üçüncü sıra adayı da parti eski yöneticilerinden Resul Dabağ oldu.

Gümüşhane’de geleceğin önceden sosyal ve ekonomik olarak planlanıp, yapılan planların gerçekleşmesi konusunda adaylarının yeterli olduğunu ifade eden Mazman, “Milliyetçi Hareket partililer başarmaya kararlıdırlar ve başaracaktırlar. Biz Gümüşhane’de siyasetin her alanında bir birine menfaat sağlayan değil, bir birinin işini gören değil, taş ocaklarının, madenlerin, ormanların ve suların Gümüşhanelilerin istifadesine sunan bir anlayışı temsil etmek istiyoruz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2013, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER