MHP Torul'da Hayri Bostan'ı Aday Gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane teşkilatı Torul ilçesindeki Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi adaylarını düzenlediği toplantı ile açıkladı.

MHP Torul'da Hayri Bostan'ı Aday Gösterdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane teşkilatı Torul ilçesindeki Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi adaylarını düzenlediği toplantı ile açıkladı.

Partinin Torul ilçe binasında düzenlenen toplantıya, İl Başkanı Orhan Mazman, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, MHP Torul İlçe Başkanı Mustafa Ünlü, Belediye Başkan adayı Hayri Bostan, İl Genel Meclisi üye adayları Hayati Topçu ve Mustafa Demirel ile partililer katıldı.

Mazman, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Gümüşhane genelinde birinci parti olacaklarını savunarak, Torul Belediye Başkanlığı için öğretmen Hayri Bostan'ın, İl genel Meclisi üyeliği için eski il genel meclisi üyesi Hayati Topçu ile Mustafa Demirel'in aday olduğunu söyledi.

Torul’un mevcut Belediye Başkanı Selami Bostan ise Torul ilçesinde 30 Mart itibarıyla 10 yıl belediye başkanı olarak hizmet ettiğini belirterek, görev süresi içerisinde herkesin desteğini arkasında hissederek hizmet vermeye çalıştığını söyledi. Makamların geçici olduğunu ifade eden Bostan, “Amaç hizmet olmalıdır. Ben bugüne kadar nasıl ki sizlerin desteğini arkamda gördüm, aday olan arkadaşıma da aynı desteği sürdüreceğim. Belediye Başkanlığına aday olan arkadaşıma gözüm arkada kalmadan görevimi devretmenin mutluluğunu yaşayacağız. Ben aday arkadaşıma kefil olduğumu belirterek başarılar diliyor, sizlerin de hakkınızı helal etmenizi istiyorum.” dedi.

MHP’nin Torul Belediye Başkan adayı Hayri Bostan da yapılan toplantıyı bayrak teslim alma toplantısı olarak değerlendirdiğini belirterek, “30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlarımızın tercihi bizden yana olması halinde bayrağı teslim alacağız. Seçilmem halinde Allah'ın ve vatandaşlarımızın verdiği gücü ilçemize hizmet yolunda kullanacağım. Beş yıl sonra da başımız dik olarak teslim aldığımız bayrağı yeni bir arkadaşımıza teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.



Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2013, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER