Özer'den Yerel Seçim Açıklaması

'Gümüşhane’nin Umudu; AK Parti Belediyesi'

Özer'den Yerel Seçim Açıklaması
AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İl Siyasi Hukuk İşler Başkanı Fatih Özer, yaklaşan yerel seçimler öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin iktidarı devraldıktan sonra her alanda olağanüstü gelişmeler yaşandığını belirten Özer, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile kazanımlarının AK Partili ve diğer partilerden olan her kesimin övgüsüne mazhar olduğunu söyledi.

Vatandaşların başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile tüm AK kadrolarına teveccühü ve hükümetlerin AK icraatları sayesinde yüzde 34 ile başlayan yükselişin yüzde 50’lere kadar ilerlediğini kaydeden Özer, “Bu güzel hizmetler düşmanlarımızı üzerken dostlarımızı da sevindirmiştir. Genel bazda hizmetler şehrimize akarken maalesef yerel bazda günübirlik yönetilmeye mahkûm kalan Gümüşhane Belediyesi’nin seçimden seçime alt yapıdan yoksun, yarını düşünülmeden yaptırdığı yollar ve kaldırımlar yüzünden yakın zamanda ziyan olacak olan paraların hesabını kimin vereceğini merak ediyoruz. 1 kuruşunda bile tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan bu kaynakların seçim yatırımı olsun diye acemice ve plansızca heba edilmesi bizleri son derece üzmektedir. Başbakanımızın önderliğindeki hükümetimizin siyasi ayrım yapmadan SODES, DOKA, TYÇP ve buna benzer birçok kaynakla halkımıza hizmet için sağladığı kaynaklar Gümüşhane’de bu yönetim ile bu şekilde ziyan edilmektedir.” dedi.

Yapılan yatırımların kısa süre içerisine sıkıştırılan seçim yatırımı değil de, şehre ve insana yapılan planlı yatırım olması durumunda şehrin kazanacağına vurgu yapan Başkan Özer, “Onun için diyoruz ki AK Belediye ile 2014’de Gümüşhane’nin kaderini değiştireceğiz. Nasıl ki ülkemizin çökmüş ekonomisi AK iktidarlar ile şaha kalktıysa, bu şehri seven ve bu şehirde yaşayan herkese, kentlisinden köylüsüne, üniversitelisinden memuruna, esnafından işçisine kadar her kesime mutlu ve huzurlu yaşayabileceği belki çok büyük değil ama şirin bir şehir oluşturmak hedefiyle çalışacak olan ve hükümetimizin gücünü sonuna kadar arkasına almış olan bir AK Belediye getireceğiz. Gelecek nesillerimize yaşanabilir, daha güzel bir şehir bırakmak için halkımızın AK Parti’ye ve Dünya Lideri olan Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan yüksek teveccühü ile 2014’te ve sonrasında evvel Allah’ın izniyle Gümüşhane'mizde belediyede AK Parti gücü olacak.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2013, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER