Şiran Modern Sanayi Sitesine Kavuşuyor

AK Parti Şiran Belediye Başkan adayı Yavuz Altıparmak, adaylık süreci kesinleştikten sonra projelerini açıklamaya başladı.

Şiran Modern Sanayi Sitesine Kavuşuyor
AK Parti Şiran Belediye Başkan adayı Yavuz Altıparmak, adaylık süreci kesinleştikten sonra projelerini açıklamaya başladı.

Geçtiğimiz ay ilçe Kaymakamı Murat Özdemir ve AK Parti Şiran İlçe Başkanı Bekir Kara ile birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı ziyaret ettiklerini hatırlatan Belediye Başkan Altıparmak, bu ziyaretin meyvelerini vermeye başladığını söyledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ramazan Yıldırım’ın kendisini arayarak Bakan Fikri Işık’ın talimatı ile Şiran ilçesine sanayi sitesi yapılması için gerekli çalışmaların süratle başlatıldığı müjdesini verdiğini kaydeden Altıparmak, “Belediye Başkanlığımızın iki yıldır yaptığı çalışmalar neticesinde, kurumlarla ilgili çalışmalar bitirilmiş olup 06.02.2014 tarihinde Şiran Belediye meclisinde aldığı kamu yararı kararı ile Sanayi Sitesinin kurulacağı alana ait bürokratik işlemlerin tamamlanması için çalışmalar hızla devam etmektedir.” dedi.

Yeni kurulacak sanayi sitesi ile birlikte ilçede bulunan tüm oto galeri, mobilya, oto lastik, mermer ve doğrama atölyelerinin merkezden siteye taşınacağını ve ilçenin daha modern bir görünüme kavuşacağı müjdesini veren Altıparmak, mevcut altyapı çalışmalarından sonra modern bir ilçe oluşturmak adına üst yapı çalışmalarından birisi olan Sanayi Sitesi çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ve en kısa sürede hizmete açılacağını bildirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER