Ünsal Yeniden Aday Adayı

Geçtiğimiz dönem AK Partiden Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adaylarından İşadamı Tamer Ünsal, bu dönem adaylığını da açıklayarak, ‘Gümüşhane’nin 5 yıllık geleceğine talibim’ dedi.

Ünsal Yeniden Aday Adayı
Geçtiğimiz dönem AK Partiden Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adaylarından İşadamı Tamer Ünsal, bu dönem adaylığını da açıklayarak, ‘Gümüşhane’nin 5 yıllık geleceğine talibim’ dedi.

Yaptığı açıklamada Gümüşhane’ye ve Gümüşhane halkına hizmet etmekten mutlu olacağını kaydeden Ünsal, “Partimin desteği, halkın teveccühü ile beraber yeni projelerimle, yeni vizyon ve misyonumla doğduğum, çok sevdiğim ve bir çok hizmetlerde bulunduğum şehrimde olmaktan ayrıca kıvanç duyuyorum.” dedi.

Türkiye’nin her yerinde Gümüşhaneli kimliğini taşımaktan devamlı gurur duyduğunu belirten Ünsal, 2014 yerel seçimlerindeki yarışta kendinin de yer alacağını söyleyerek, önemli olanın kazanmak ya da kaybetmek olmadığını dile getirerek, “Bir sevda gibi yüreğimde taşıdığım Gümüşhanelilik rozetime uygun olarak Gümüşhane’ye hizmetin öncelikli olduğunu ve bu düşünce ile modern şehircilik hizmetini Gümüşhane’ye getireceğim.” diye konuştu.

Gümüşhane’yi her ziyareti sırasında halkın “Tamer bey, Belediye Başkanı olarak sizi görmek istiyoruz” talepleri ile karşılaştığını ifade eden Ünsal, sık sık hemşerileri tarafından gerek sözlü ve gerekse telefonla adaylığını açıklamasını istediğini belirterek, geçmişi ve geçmişte yaşanan olayları bir tarafa bırakarak hep birlikte el birliği yaparak AK Parti’nin Belediyecilik vizyonunu Gümüşhane ile tanıştırma vaktinin geldiğini, AK parti teşkilatıyla beraber bu ulvi yolda yürümeyi arzuladığını söyledi.

Ünsal, şunları söyledi: “Hep beraber, geleceğin Gümüşhane’sini kurmak, daha yaşanılabilir şehir hayalini gerçekleştirmek, temelleri sağlam atılmış alt ve üst yapı sorununu gidermek, belediyecilikte Gümüşhane’yi AK günlere kavuşturmak için varlığımla Gümüşhane’me hizmet vermek benim için bir gururdur. Gümüşhane’de verilen Belediye hizmetlerine baktığımızda,  Türkiye’nin AK Belediyecilik hizmetleri ile kıyaslandığında seviye çok altında. Biz geldiğimizde, heba edilen zamanları kurtarırcasına,  modern şehircilik vizyonunu, AK Belediyecilik anlayışıyla Gümüşhane’ye el birliği ile taşıyacağız. Modern şehirlerde ne varsa aynı hizmeti ve aynı hizmet anlayışını Gümüşhane’ye getireceğiz inşallah. Gümüşhane’nin güçlü ve zayıf yönlerinin neler olduğunu Belediyecilik hizmetlerinde bulunan bir mühendis olarak yakından biliyorum. Allah nasip ederse çözümünde adresi olacağım. Bizlere bu yolda teşvik olan, bizleri cesaretlendiren, yalnız bırakmayan, bir an önce aday adaylığınızı bekliyorum diyen sevgili hemşerilerime ve Gümüşhane halkına sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.  Sloganımız “Bu defa AK parti” olsun.”
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2013, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER