Üstün Kürtün'den Seçim Mesajı Verdi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kürtün ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, yerel seçimler ve siyasetle ilgili önemli mesajlar verdi.

Üstün Kürtün'den Seçim Mesajı Verdi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kürtün ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, yerel seçimler ve siyasetle ilgili önemli mesajlar verdi.

Kürtün’de ziyaretlerin ardından AK Parti Kürtün İlçe teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Üstün, önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin, bir sonra  ki yıl yapılacak olan genel seçimlerin bir anahtarı niteliğinde olduğunu söyledi.

Yerel seçimlerden alınacak iyi bir sonucun ülkenin aydınlık geleceğe doğru ilerleyebilmesi ve istikrarın emin ellerde devam edebilmesi açısından büyük önem arz ettiğinin altını çizen Üstün, “Büyük fotoğrafa bakıldığında, hükümetimizin, maddi ve manevi hayal bile edilemeyecek büyük başarılara imza attığı, daha birçok gelişim ve değişim için tüm dinamikleri harekete geçirerek azami bir şekilde çalışmalarına devam ettiği görülmektedir. Bu yüzden, önümüzdeki seçim dönemi, her türlü şahsi ve nefsi düşüncelerden uzak durarak, dünyaya “Durun artık” diyebilen, nerede bir mazlum varsa elini uzatan, zulmedene “Sen zalimsin”, diye haykırabilen, bir lidere ve büyük AK Parti ailesine sahip çıkmanın en önemli olduğu dönemlerden biridir.” dedi.

Herkesin her makama talip olmasının gayet normal ve demokratik bir durum olduğunu fakat talip olunan makama da nail olmanın nasip ve kısmet işi olduğuna vurgu yapan Milletvekili Üstün, “Özellikle belirteyim ki siyasi yaşamımda şahit olduğum ve bizzat şahsımın yaşadığı şey, nasip ve kısmetten ötesi olmadığıdır. Bundan dolayı, adaylıklar açıklandıktan sonra, tüm parti kademelerimizde görev yapan ve partimizde görev almaya talip olan yol arkadaşlarımızın kırılmalara, darılmalara mahal vermeden, birlik ve beraberlik içinde, büyük fotoğrafa bakarak sanki kendileri aday olmuşçasına aynı gayretle çalışmalarını sürdürmelerini ve nefsi düşüncelerini ayaklar altına alarak ilimizin, ülkemizin daha da büyümesine ve gelişmesine katkı koymalarını kendilerinden özellikle istirham ediyorum.” diye konuştu.

Milletvekili Üstün, “biz” kelimesinin biran bile akıldan çıkarılmaması gerektiğini dile getirerek şunları söyledi: “Bu memleket bizim, bu ülke bizim demek ve “Biz” kelimesini bir an olsun aklımızdan çıkarmamak, inancımızın gereği ve başarının şifresidir. Tüm dava arkadaşlarımızın büyük önem taşıyan yerel seçimlerde tek yumruk olarak, bir önceki seçimlerden daha çok gayret sarf etmelerinin, elzem niteliği taşıdığını ifade etmek istiyorum.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2013, 20:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER