Ara
Gümüşhane
Parçalı bulutlu
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7326 %0.04
50,3508 %0.15
5.910,54 % 0,01
Gümüşhane Haberleri Galeriler Yerel Seçim 2019 AK Parti Torul'da aday ve proje tanıtım toplantısı yapıldı

AK Parti Torul'da aday ve proje tanıtım toplantısı yapıldı

AK Parti Torul İlçe Başkanlığı, gerçekleştirilen toplantıda aday ve projelerini tanıttı.

872
Gösterim

AK Parti Torul İlçe Başkanlığı, gerçekleştirilen toplantıda aday ve projelerini tanıttı.

Kardelen Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Torul Belediye Başkanı ve AK Parti Torul Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai Köroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karabulut, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai Köroğlu ilçede beş yıllık süre zarfında gerçekleştirilen projeleri anlatırken yeni dönemde ilçede planladıkları projelerini aktardı.

“DOĞALGAZI İLÇEYE BİZ GETİRİRİZ”

Nisan ayından sonra ilçedeki çalışmalarına son sürat devam edeceklerini ifade eden Köroğlu, “Doğalgaz Gümüşhane il merkezimize kadar geldi. İl merkezine en yakın ilçe biziz. Doğal olarak doğalgazdan faydalanma noktasında ki bu avantajımızı kullanacağız. Milletvekillerimizin kapısını Nisan ayında çalacağız. Doğalgazı Torul'a iktidarımızın gücüyle biz getireceğiz” ifadelerine yer verirken Torul kalesindeki projelerinin de devam edeceğini açıkladı.

“TORUL KALESİ'NE ZİPLİNE PROJESİ”

Torul Kalesi'nde projelere devam edeceklerini ifade eden Köroğlu, "Kalemiz için Zipline projemiz var. Tahminen 880-890 metre kuşbakışı uzaklıkta ilçemizin Tuğrulbey Mahallesi’nde bulunan içme suyu depomuzun bulunduğu belediyemize ait alana kaleden çift hatlı bir Zipline yapacağız” dedi.

“HEDEFİMİZ 1 MİLYON TURİSTİ TORUL'DA AĞIRLAMAK”

Turizm noktasında gerçekleştirdikleri çalışmalar ile sadece Gümüşhane ve Karadeniz’de değil ülkede gündem oluşturduklarını ifade eden Köroğlu, “İlk yılında 190 bini aşkın ziyaretçiyi kalede ağırladık. Bunun yanında yapacağımı zipline, yürüyüş yolu ve şelale projelerimiz ile ben inanıyorum ki Torul'da 1 Milyon turisti 3-4 yıl içerisinde ağırlayacağız” diye konuştu.

Aday tanıtım toplantısı Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Başkanı Celalettin Köse, Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'ın konuşmalarının ardından adayların tanıtımlarının ardından Grup Vocal konseriyle son buldu.

AK Parti Torul'da aday ve proje tanıtım toplantısı yapıldı 1
1 / 5
AK Parti Torul'da aday ve proje tanıtım toplantısı yapıldı 2
2 / 5
AK Parti Torul'da aday ve proje tanıtım toplantısı yapıldı 3
3 / 5
AK Parti Torul'da aday ve proje tanıtım toplantısı yapıldı 4
4 / 5
AK Parti Torul'da aday ve proje tanıtım toplantısı yapıldı 5
5 / 5
Yorumlar
Z
Zeynel 6 yıl önce
Meali şu, bizi seçmezseniz iktidarın gücü bu ilçeye gelmez, valla karakteri olan bu tehtid savuranlara oy vermez.
BEĞENME
0
CEVAPLA