AK Parti Torul'da aday ve proje tanıtım toplantısı yapıldı

AK Parti Torul İlçe Başkanlığı, gerçekleştirilen toplantıda aday ve projelerini tanıttı.

AK Parti Torul'da aday ve proje tanıtım toplantısı yapıldı

AK Parti Torul İlçe Başkanlığı, gerçekleştirilen toplantıda aday ve projelerini tanıttı.

Kardelen Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Torul Belediye Başkanı ve AK Parti Torul Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai Köroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karabulut, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai Köroğlu ilçede beş yıllık süre zarfında gerçekleştirilen projeleri anlatırken yeni dönemde ilçede planladıkları projelerini aktardı.

“DOĞALGAZI İLÇEYE BİZ GETİRİRİZ”

Nisan ayından sonra ilçedeki çalışmalarına son sürat devam edeceklerini ifade eden Köroğlu, “Doğalgaz Gümüşhane il merkezimize kadar geldi. İl merkezine en yakın ilçe biziz. Doğal olarak doğalgazdan faydalanma noktasında ki bu avantajımızı kullanacağız. Milletvekillerimizin kapısını Nisan ayında çalacağız. Doğalgazı Torul'a iktidarımızın gücüyle biz getireceğiz” ifadelerine yer verirken Torul kalesindeki projelerinin de devam edeceğini açıkladı.

“TORUL KALESİ'NE ZİPLİNE PROJESİ”

Torul Kalesi'nde projelere devam edeceklerini ifade eden Köroğlu, "Kalemiz için Zipline projemiz var. Tahminen 880-890 metre kuşbakışı uzaklıkta ilçemizin Tuğrulbey Mahallesi’nde bulunan içme suyu depomuzun bulunduğu belediyemize ait alana kaleden çift hatlı bir Zipline yapacağız” dedi.

“HEDEFİMİZ 1 MİLYON TURİSTİ TORUL'DA AĞIRLAMAK”

Turizm noktasında gerçekleştirdikleri çalışmalar ile sadece Gümüşhane ve Karadeniz’de değil ülkede gündem oluşturduklarını ifade eden Köroğlu, “İlk yılında 190 bini aşkın ziyaretçiyi kalede ağırladık. Bunun yanında yapacağımı zipline, yürüyüş yolu ve şelale projelerimiz ile ben inanıyorum ki Torul'da 1 Milyon turisti 3-4 yıl içerisinde ağırlayacağız” diye konuştu.

Aday tanıtım toplantısı Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Başkanı Celalettin Köse, Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'ın konuşmalarının ardından adayların tanıtımlarının ardından Grup Vocal konseriyle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER