‘Bizimle Asla Bir Bağlantısı Yoktur’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torul İlçe Başkanı Özcan, tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmayan iftiralar üzerinden hedef alındıklarını söyledi.

‘Bizimle Asla Bir Bağlantısı Yoktur’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torul İlçe Başkanı Özcan, tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmayan iftiralar üzerinden hedef alındıklarını söyledi.

Özcan, yaptığı açıklamada, “Torul Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Sn. Nidai Köroğlu’nun adaylıktan çekilme gerekçesi olarak “sağlık sorunlarını” göstermesine, Ak Parti İl Başkanlığı’nın da yazılı açıklamayla bu şekilde duyurmasına rağmen gerek bazı basın yayın organlarında gerekse fısıltı köşelerinde “MHP Torul Teşkilatının iftiralarından dolayı adaylıktan çekildi” şeklinde tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmayan iftiralar üzerinden hedef alınmaktayız” dedi.

“Cumhur İttifakına Gölge Düşürmedik”

Cumhur İttifakına başından itibaren sadık kaldıklarını ve asla gölge düşürmediklerini ifade eden Başkan Özcan, şunları kaydetti: “Partimiz ile AK Parti “Cumhur İttifakı” üzerinde bir birliktelik sağlamıştır. Torul’da hem AK Parti hem de MHP aday çıkartmış, gayet demokratik bir yarış sürdürülmüş, teşkilatımız ve adayımız Evren Evrim Özdemir seçimlerin başlangıcından bu yana ittifaka gölge düşürecek hiçbir olayın içerisinde yer almamıştır. Hal böyleyken ne teşkilatımızla ne de adayımız Evren Evrim Özdemir’le uzaktan yakından ilgisi olmayacak şekilde seçimlere günler kala; üzerine basarak yeniden söylüyorum Sn. Nidai Köroğlu kendisinin isteği ve partisinin de onayıyla adaylıktan çekilmiştir. Bu çekilmenin ne Teşkilatımızla ne de adayımızla en ufak bir bağlantısı yoktur.” 

“Ne Ahlakla ne de İnsanlıkla Bağdaşmaz”

Özcan, açıklamasında, “Söz konusu çekilmeyi “kendisine İftira attılar” fısıltısı üzerinden kabartıp, Bu asılsız iftiranın da teşkilatımıza mal edilmek istenildiği,  “iftira” atmanın ne ahlakla ne de insanlıkla bağdaşmadığını belirtmek isteriz. Ortada bir iftira vardı ise, sahibi ya da sahipleri bulunur ve hukuken gereği yapılırdı. O sahip ve sahipler bizim içimizdeyse biz de gereğini yapardık. Ne gariptir ki iftira denilen konularla ilgili bugüne kadar kapımızı çalan kimse olmadı! Bizler, ilçemizin geleceğini oluşturmak adına bir yola çıktık! Bu yolda hiç kimse ne bize ne de Cumhur İttifakı’na ‘asılsız dedikodularla’ gölge düşüremez. Hem teşkilatımızı hem de ittifakımızı zan altında bırakan bu dedikodulara itibar edilmemesini vurgular, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilen Sn .Nidai Köroğlu’na İlçemize yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eder, biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Saygılarımızla...” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 08:46

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER