Ceylan aday adayı oldu

Kürtün ilçesinde esnaflık yapan Asef Ceylan, belediye başkanlığı için AK Parti'ye aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Ceylan aday adayı oldu

Kürtün ilçesinde esnaflık yapan Asef Ceylan, belediye başkanlığı için AK Parti'ye aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

AK Parti ilçe binasına giderek müracaatını ilçe başkanı Yalçın Bayrak'a teslim eden Ceylan, tevazu, samimiyet ve gayret ile çıktıkları bu yolda amaçlarının liderleri ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği ‘Gönül Belediyeciliğiyle’ halka hizmet etmek olduğunu söyledi.

Bu yoldaki ilk adımı gerçekleştirerek Kürtün Belediye Başkan aday adayı olarak dilekçesini teslim ettiğini kaydeden Ceylan, “Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Tüm halkımızın destek ve dualarına talibiz” diye konuştu.

Asef Ceylan kimdir?

1974 yılında doğdu. Kürtün ilçesi Yukarı Uluköy mahallesinde ilköğrenimini tamamladı. Çarşamba Kur'an Kursunda hafızlık yaptıktan sonra Arapça eğitimi aldı. Gümüşhane İmam Hatip Lisesinden 1992 yılında mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından aile şirketi Ceylanlar Grup'ta yönetim kurulu üyesi olarak ticari hayata atılan Ceylan, 10 yıldır Kürtün'de Cey-Mar Ticaret Ltd.Şti'nin alım satım müdürlüğü görevini yürütmekte.

Ailesi üç kuşaktır ticaretle uğraşan Ceylan, Kürtün'de gerekse Kocaeli Gebze'de gerçekleştirdiği yatırımlarla 40'tan fazla kişiye istihdam sağlamakta.

Refah Partisi ve Fazilet Partisinde aktif olarak siyaset yapan Ceylan, evli ve 3 çocuk babası.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER