‘Gençleri ile yükselen bir Gümüşhane için’

Gümüşhane İYİ Parti Gençlik Kolları önderliğinde üniversite öğrencileri Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı ile buluştu.

‘Gençleri ile yükselen bir Gümüşhane için’

Gümüşhane İYİ Parti Gençlik Kolları önderliğinde üniversite öğrencileri Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı ile buluştu.

Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan “Küçük Ev” kafe de yapılan gençlere yönelik organizasyonda Gümüşhane’de okuyan üniversite öğrencilerinin karşılaştıkları sorunları, talep, öneri ve beklentilerini dinleyen Canlı, bu sorunların çözümleri ile alakalı görüşlerini dile getirerek öğrenciler ile hasbihal etti.

Yaklaşık 60 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyona Mustafa Canlı’nın yanısıra Belediye Meclis Üyeleri ve Gençlik Kolları teşkilatı da katıldı.

Sadece seçim çalışmalarında değil her zaman gençlerin yanında olduğunu ve onları desteklediğini dile getiren Canlı, “Dün olduğu gibi bugünde geleceğin Gümüşhane’sini gençlerimiz ile konuşuyor ve planlıyoruz. Gençlerimizin fikir ve talepleri bizim için çok önemli. Gençleri ile yükselen bir Gümüşhane için gençlerimizin öneri, istek ve taleplerine her zaman önem verdik, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki bu gençlik kendisine yakışanın en iyisini bulmaya ve onun yanında yer almaya kararlıdır” dedi.

Toplumun bütün kesimleri ile bir araya geldiklerini hatırlatan Mustafa Canlı, “Bu şehirde 15 yıl boyunca yürüttüğüm Belediye Başkanlığı döneminde, gençlerin toplumdaki etkinliğinin daha fazla artması için çalıştım. Her ortamda gençlerimizle bir araya geldik ve onlara değer verdiğimizi sürekli ifade ettik. Spordan, eğitime, kültürel faaliyetlerden sanatsal faaliyetlere kadar her alanda gençlerimizi destekledik ve onlar için projeler ürettik. Bu tür programlar düzenleyerek de gençlerimizin talep, öneri ve beklentilerini dinledik. 31 Mart itibari ile yine sizlere hizmet etmeye kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz ve bu noktada desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER