Ataman adaylığını açıkladı

Gümüşhane’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan mahalli idareler seçimleri için muhtar adayları bir bir adaylıklarını açıklamaya devam ediyor.

Ataman adaylığını açıkladı

Özellikle gençlerin bu seçim döneminde ilgi gösterdiği muhtar adaylıklarında son isim Karaer Mahallesi için 32 yaşındaki Niyazi Samet Ataman oldu.

Yaptığı açıklamayla yıllardır ikamet ettiği Karaer Mahallesine hizmet etmek için “Bende varım” diyerek aday olduğumu ifade eden Ataman, “Mahalleme daha iyi hizmet edebilmek ve daha müreffeh bir yaşam alanı oluşturabilmek için ekibimle birlikte gayretle çalışacağım. Halkımız takdir eder, bizlere muhtarlık vazifesini tevdi ederse, çok güzel ve herkesin sonuçlarından faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum” dedi.

Açıklamasında Karaer Mahallesi'nin ihtiyacı olan taze kanı, yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu hizmeti, vatandaşla iç içe bir şekilde mahallelerine sunmak için adaylığını ilan eden Ataman, “Karaer Mahallesi'nin bir evladı olarak, mahallemiz adına elini taşın altına koymaktan çekinmeyen bir ekiple birlikte hizmet etmeye geliyoruz. Gümüşhane'nin en köklü mahallelerinden olan Karaer Mahallesi'ni tarihine yakışır bir şekilde, yeniden el ele kalkındırmayı görev biliyoruz. Bu cihetle oylarınıza talibim. Mahallemizin sorunları biliyoruz ve bu sorunların çözümü için siz değerli mahalle sakinlerimizden, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oylarınızla desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sanem hanim
Sanem hanim - 8 ay Önce

5490 sayılı Kanunun 68 inci maddesi uyarınca 2023 yılı için; Adres bildirim yükümlülüğünü süresi içinde yerine getirmeyen kişilere 285,00 TL, Gerçeğe aykırı adres beyanında bulunan kişilere ise 5958,00 TL.

SIRADAKİ HABER