Bakan Uraloğlu Gümüşhane’de

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’e destek vermek üzere Gümüşhane’ye geldi.

Bakan Uraloğlu Gümüşhane’de

Karayoluyla Trabzon’dan gelen Bakan Uraoğlu, ilk olarak Torul ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. Burada vatandaşlardan AK Parti’nin Torul Belediye Başkan Adayı Hüseyin Zengin’e destek isteyen Uraloğlu daha sonra Gümüşhane’ye geldi.

"Gümüşhane konuşulduğu zaman Cumhurbaşkanımızın bakışı, dinleyişi değişiyor"

İlk olarak Atatürk Kültür Merkezinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Aşkıyla programına katılan Bakan Uraloğlu, yaptığı konuşmada Türkiye'de en iyi komşu hangi illerdir diye sorulsa tereddütsüz Trabzon ve Gümüşhane olduğunu belirterek, “Bu seçim sürecinde 39 şehri ziyaret ettim. Bakanlık görevimde de 57 ili ziyaret ettim. Eğer Gümüşhane'ye bir bakan gitmesi gerekiyorsa o görev de bizimdir. Onun için bu akşam sizlerle beraberiz. Biz sizi Allah için seviyoruz. Cumhurbaşkanımızın Gümüşhane'mize verdiği kıymeti sizler biliyorsunuz. Gerçekten Gümüşhane konuşulduğu zaman Cumhurbaşkanımızın bakışı, dinleyişi değişiyor. Onun için buradaki duruşunuz bizim için kıymetli. Bizim için değerli. AK Parti hükümetleri, olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak Gümüşhane'ye ne lazımsa onu yapmaya gayret ettik” dedi.

"Bizim şevkimizi, azmimizi sizin desteğiniz artırır"

Bazen Gümüşhane'den geçen diğer şehirli vatandaşların “Gümüşhane'ye öyle tüneller yaptınız ki onun sadakasını bize verin” dediklerini kaydeden Bakan Uraloğlu, “Dolayısıyla biz nereye ne lazımsa onu yapmak durumundayız. Bizim şevkimizi, azmimizi sizin desteğiniz artırır. Sizin duruşunuz artırır. Bizim rol modelimiz Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Allah ondan razı olsun. Bakın biz bugün ülkemizde huzur içerisinde iftar ediyoruz. İftarlar veriyoruz, katılıyoruz. İnsanların ihtiyacı varsa onlara yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Bugün Filistinli kardeşlerimizi görünce içimiz cız ediyor. Ben Allah için şahidim. Gerçekten oraya ne yapabilirim derdiyle dertlenen bir dünya lideri varsa o da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Allah ondan razı olsun. Ramazan ayındayız ve inşallah ilk bayramımızı 31 Mart gecesi yapacağız” diye konuştu.

"31 Mart'ta da sandıklarımıza, tek tek topladığımız oylara hep beraberce sahip çıkalım"

Gençlere “Kendinizi iyi yetiştirmeniz lazım” tavsiyesinde bulunan Bakan Uraloğlu, “Her türlü imkanı biz AK Parti hükümetleri olarak sizlere sağladık. Geleceğimizi teslim edeceğimiz sizlersiniz. Biz şimdi sizin istikbaliniz için, çocuklarımızın, torunlarımızın istikbali için 2028’leri, 2053’leri, 2071’leri planlıyoruz. Kimin sayesinde? Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde. Onun için onun için ufkunuz 2071'dir değerli gençler. Biz ülkemizi sizlere, emin ellere teslim ediyoruz. Sizin yolunuz açık, bahtınız açık. Zigana tünelini bitirdik. Diğer yolları da yapıyoruz. Bir başka projemiz sizin dört gözle beklediğiniz havaalanı projesidir. Orada da devam ediyoruz. Geçen sene istediğimiz hızla gidemedik. Bundan sonra daha hızlı gideceğiz. Arkadaşlar yarın son gün. Ertesi gün seçim var. Aramızda belki sandık görevlilerimiz de var. Hepimiz çok gayret ettik. İnşallah 31 Mart'ta da sandıklarımıza, tek tek topladığımız oylara hep beraberce sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen de “Çalışıyoruz, koşuyoruz, çalmadık, kapı bırakmadık, sıkmadık el bırakmadık. Cumhurbaşkanımızın talimatını yerine getirdik. Benim üçüncü dönemim, ustalık dönemim olacak. Son bir günümüz kaldı. İnşallah hepimiz sandığa gideceğiz, sandıkları patlatacağız. İnşallah Türkiye birincisi olacağız” dedi.

Buradaki programın ardından kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek Başkan Çimen’e destek isteyen Bakan Uraloğlu’na bazı işletmelerde Gümüşhane’nin coğrafi işaretli ürünü doğal enerji kaynağı pestil ve köme, çay ocaklarında ise yorgunluk çayı ikram edildi.

Bakan Uraloğlu son olarak Sema Doğan Yaşam Alanında düzenlenen Onay Şahin konserine katıldı. Burada Karadeniz müziğinin güçlü sesi Onay Şahin’in yazdığı şarkıya da eşlik eden Bakan Uraloğlu, alanı dolduran gençlere hitaben yaptığı konuşmasında “Sizlerin arasında oldukça ben de kendimi genç hissediyorum. Bu akşam güzel bir birliktelik var. Sizleri ne kadar iyi yetiştirebilirsek o kadar mutlu olacağız. O gayret içerisindeyiz. Bizim idolümüz bu anlamdaki rehberimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun bize gösterdiği istikamette biz yolumuza devam ediyoruz. Sizlere hizmet ediyoruz. Ve Allah'ın izniyle de gözümüz arkada kalmadan bu görevleri size de devredeceğiz. Sizlerin neler yapacağını, Türkiye coğrafyasında, Orta Doğu'da, Avrupa'da, mazlum bütün coğrafyalarda neler yapabileceğinizi ben hayal ediyorum ve kendimi mutlu hissediyorum. Pazar günü bir seçim var. Demokratik hakkımızı kullanalım. Burada oy kullanacak kardeşlerim oylarını kullansın. Kullanmayanlar da ailelerine söylesinler mutlaka oylarımızı kullanalım. Tercihimizi sandığa yansıtalım. Bize düzgün hizmet edebilecek olan kardeşlerimize inşallah desteğimizi verelim. Ercan Çimen kardeşimi sizlere ve Allah'a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Buradaki programın ardından kentten ayrılan Bakan Uraoğlu’na AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve partililer eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER