Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8221 %0.19
50,2327 %0.02
5.954,18 % -0,02
Gümüşhane Haberleri Yerel Seçim 2024 Başer: Bazı veballerin üzerini hiçbir pankart örtemez

Başer: Bazı veballerin üzerini hiçbir pankart örtemez

Seçim sürecinin başlamasından itibaren Gümüşhane’yi etkisi altına alan afiş ve pankart çılgınlığına bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer’den geldi.

725
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Özellikle mevcut Başkan Ercan Çimen’in boş bulduğu her yere devasa boylarda afiş asmasını, ‘Bazı veballerin üzerini hiçbir afiş örtemez’ diyerek eleştiren Başer, “Sayın Başkan kanunları hiçe sayarak, yasak olan bölgeler dahil boş bulduğu her yeri resimleriyle dolduruyor. Bizim de bilmeden astığımız afişlerimiz vardı. İkaz edildiği andan itibaren, anında kaldırdık. Ama Sayın Başkan afişleri bırakın kaldırmayı, sayısını artırmaya devam ediyor. Aslında bu durum seçimle alakalı değil. Seçim sürecinden öncede her yere resimlerini asması da vatandaşımızın hafızasında tazeliğini koruyor. Belediyeden emekli olan vatandaşın emekli ikramiyesi dururken, çalışanın ikramiyesi, nöbet ücreti gibi birçok kalemde personel mağdurken, bu kadar para vererek devasa fotoğraflarla neyin üzerini kapatmaya çalışıyor merak ediyoruz. Ortada mağduriyet varsa ve bunun üzerine bu eylemler vebaldir. Sayın Başkanın bunları kendi paramla yapıyorum mazereti de, tarafımızca geçerli bir mazeret değildir” dedi.

Son zamanlarda Belediye Şirketi GÜMSAŞ’a olağan dışı bir fatura akışı olduğu yönünde duyumlar aldıklarını ifade eden Başer, “Umarız bu masraflar şirkete fatura edilmiyordur. Bu konunun da takipçisi olduğumuzu beyan etmek istiyorum. Beyaz Masanın aracı promosyon dağıtırken, Sayın Başkan belediye logolu çantalarla eşantiyon dağıtırken ve hala belediyenin tüm imkanlarını kendi namına seferber etmişken, bunu düşünmemiz kadar doğal bir şey olamaz. Kıymetli vatandaşlarımız rahat olsun, Gümüşhanelinin her kuruşunu takip etmek, usulsüz harcanan her kuruşun hesabını sormak boynumuzun borcudur. Memleket Adam sözü; 1 Nisan’dan itibaren Gümüşhanelinin her kuruşu Gümüşhanelilere harcanacak” ifadelerini kullandı.

Başer açıklamasının son bölümünde; mevcut Başkan Ercan Çimen’e “Afiş ve pankartları eski otogarın yerindeki çukurun ve insanların her gördüğünde psikolojisinin bozulduğu GÜMSAŞ Yaşam Evleri’nin üzerini kapat” tavsiyesinde bulundu. -- Bülten --

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *