Başer: Değişime gün sayıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Yeniyol Köyü sakinleriyle buluştu.

Başer: Değişime gün sayıyoruz

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kalırken seçim çalışmaları kapsamında MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP İl Başkanı Mete Kaya ve MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, Merkeze bağlı Yeniyol Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Yeniyol Köylü vatandaşlarla gerçekleştirilen buluşmada söz alan Başer, “Değişime gün sayıyoruz” diyerek zaferi işaret etti.

1 Nisan günü Gümüşhane için değişimin ilk günü olacak vurgusunu yapan Başkan Adayı Başer, “Yorulmuş, yıpranmış ve en çok da vatandaşı yıpratmış yönetimin miladı dolmuştur. Umut verilerek insanların hayallerini boşa çıkaran ev ve iş hayallerini ellerinden alan bu köhne yönetim kendi sonunu hazırlamıştır. 1 Nisan günü Gümüşhane için güneş çok daha parlak ve umutla doğacak. Bu şehrin kaderini değiştirmek siz vatandaşlarımızın elinde. Eğer huzurlu ve refah içinde bir Gümüşhane arzu ediyorsanız desteklerinizi bizden esirgemeyin. Hep birlikte bu gidişata dur demeliyiz ve 31 Mart günü diyeceğiz. Değerli hemşehrilerime coşkulu ve büyük destekleriniz için çok teşekkür ederim. İnanıyorum ki bu köhne ve yaşlanmış yönetimi seçim günü sandığa gömeceğiz. Yalnızca değişime gün sayıyoruz” ifadelerini kullandı. --Bülten--

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER