Başer: Değişimin öncüsü gençler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer ile beraberindeki parti heyeti kentteki gençlerle iftar sofrasında buluştu.

Başer: Değişimin öncüsü gençler

Başer, seçim çalışmaları kapsamında kentte yaşayan gençler ile Ramada Otelde organize edilen iftar programında bir araya geldi.

Gençlerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen iftar programında konuşan Başer, ‘Değişimin öncüsü gençler’ vurgusu ile kentte yaşayan gençlere karşı olan umudunu dile getirdi.

“Bu şehri sizinle beraber yöneteceğiz”

“Kendinizi eğitiyor ve geliştiriyorsunuz” diyerek gençlere olan inancını yineleyen Başkan Adayı Başer, “Değerli gençler emin olun bu şehir sizinle çok daha güzel olacak. Emin olun bu şehri yönetmekte sizler çok daha başarılı olacaksınız. Kendinizi eğitiyor ve geliştiriyorsunuz. Bizden sonra alacağınız bayrağı eminim çok daha ileriye taşıyacaksınız. Sizler ile beraber bu şehri yöneteceği. Çünkü bu şehir bu ülke ve bu devlet size kalacak. Gençlerin emek koymadığı ve gençlerin yok sayıldığı, gençler ile beraber yürünmeyen hiç bir yol emin olun hedefine varmıyor. Dolayısı ile inşallah bizler belediye başkanı olunca bu şehri sizinle beraber yöneteceğiz” diye konuştu.

“Onlar seçim malzemelerini nerede yaptırmış bir de bunu söylesinler”

Son zamanlar sosyal medya ve yazılı medyada bir takım karalama kampanyalarına maruz kaldıklarını belirterek karalama kampanyalarına açıklık getiren Başer, “Bizim için dediler ki, ‘Bir takım promosyon malzemelerini il dışından temin ediyorlar.’ Ancak bizler biz seçim malzemelerimizin tamamını Gümüşhane’de ve onların Belediye Meclis Üyesinin iş yerinde yaptırdık. Bizler onlar gibi değiliz. Bizler Gümüşhane sevdalısıyız. Onlar önce aynaya baksın ve önce kendilerini sorgulamalılar. Onlar seçim malzemelerini nerede yaptırmış bir de bunu söylesinler. Yeri gelince memleket diyeceksin ama yatırımlarını Erzurum ve İzmit gibi başka şehirlere yapacaksın. Bu kardeşinizin il dışında bir tek dikili ağacı yok. Öyle laf ile peynir gemisi yürümüyor. Hamaset ile hiç yürümüyor. Bu şehri 10 yıl yönetenlere şunları sormak lazım, ‘10 yıldır verdiğin tek bir sözünü yerine getirdin mi?’” dedi.

“Cumhurbaşkanının sırtından inin artık”

Cumhurbaşkanı’nın boy boy posterlerini şehrin çeşitli yerlerine astıklarını belirterek rakibi mevcut belediye başkanının gücün gölgesine sığındığını ifade eden MHP Belediye Başkan Adayı Başer, “Biz isterdik ki o posterlerin yanında söz verip de yaptığı birkaç tane de proje olsaydı. Yani bundan hareketle şunu söylüyor, ‘ben 10 yıldır hiçbir iş yapmadım farkındayım ama ben cumhurbaşkanının adayıyım. Beni sevmiyor olsanız bile ve hiçbir hizmet yapmamış olsam bile cumhurbaşkanının adayıyım onu da mı sevmiyorsunuz?’ Böyle bir politika uyguluyorlar. Özgün ağırlıkları yok. Cumhurbaşkanının sırtından inin artık. Kendinizi ortaya koyun. Ben inanıyorum ki siz gençler isterse Harşit’in önünü keser. Bu Vedat Ağabeylerini mi başkan seçmeyecekler? Elbette güçlü bir şekilde seçecekler. Ben bu salonu gördükten sonra 31Mart’ta belediye başkanı olacağıma kesinlikle inanıyorum” ifadelerini kullandı. --Bülten--


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER