Başer: Düğümü çözeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, belediye yönetimi ile ilgili vizyonunu açıklayarak mevcut belediye yönetimini eleştiri bombardımanına tuttu.

Başer: Düğümü çözeceğiz

Başer, Gümsaş Yaşam Evleri projesi başta olmak pek çok sorun ile başbaşa kalan Gümüşhane’nin kendi kaderine terk edildiğini, herhangi bir işin ilerlememesinin sebebi olarak belediye yönetiminde söz yetkisinin Başkan Çimen’den çıktığını iddia eden Başer, “Belediyeyi kurumsal yapısına kavuşturacağız” dedi.

“Mali disiplin sağlandığında sorunlar çözülecek”

“İşe gelmeyenler, çalışmadan maaş alanlar ve gölgeye saklananlar hariç herkes benim mesai arkadaşımdır” vurgusu yapan Başer, “Şirket elemanları da dahil hiç kimseyi işinden etmek ve ekmeğiyle oynamak diye bir derdimiz yoktur. Biz yeni iş imkanlarıyla vatandaşımıza iş bulmayı hedefliyoruz ki herhangi birisinin ekmeğiyle oynamayız. Çalışanlarımızın gönlü rahat olsun. Daha çok çalışıp üreterek MHP'nin üretken belediyeciliğini ortaya koyacağız. Verilmeyen ikramiyelerini vereceğiz. Mali disiplin sağlandığında zaten bunlar kendiliğinden olacak işlerdir. Belediyeyi kurumsal yapısına kavuşturduğumuz da sorun kalmayacaktır” diye konuştu.

“Herkes iş tanımına göre işini yaparsa hiçbir sorun kalmayacaktır”

Vatandaşın hem Belediye içinde hem de dışında mağdur edilmesinin önüne geçeceklerinin ifade eden MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, “Ödenmeyen ya da yarım ödenen SGK primleri, ödenmeyen ikramiyeler, kurumlara ait olan projelerin belediye yapmış gibi göstermesi ve onlarca sorun bitecek. Mağduriyet devri artık onlar için başlayacak. Bu milletten aldığınız paralar ve ödenekler nereye gidiyor göreceğiz. Ayrıca, şirket elemanlarını şirket işlerinde çalıştırılacaklar şuan olduğu gibi asla siyaset veya kişisel işlerde çalıştırılmayacaklar. Kısaca herkes iş tanımına göre işini yaparsa hiçbir sorun kalmayacaktır. Ancak en hızlı sürede öğrenmemiz gereken cevaplardan birisi şu seçim kampanyasının giderleri belediye bütçesinden mi karşılanıyor bu paranın kaynağı neresi?” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER