Başer: Seçime gölge düşürmeye çalışıyorlar 

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerin ardından resmi olmayan sonuçlara göre Gümüşhane Belediye Başkanı olarak seçilen MHP adayı Ecz. Vedat Soner Başer, seçim sonuçları ve daha sonrasında yaşanan itiraz süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Başer: Seçime gölge düşürmeye çalışıyorlar 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, yaptığı açıklamada kendisine ve partisine destek verenlere teşekkür ederken, rakibi olan Ercan Çimen'in seçim sonuçlarına yönelik gerçekleştirdiği itirazlarını ise eleştirdi. 

Seçim sonuçlarının gayet açık olduğunu belirterek Çimen'in mazbata ve devir teslim sürecini uzatmaya çalıştığını iddia eden Başer, seçimi gölgeleyenlere inat var güçleri ile şehrin iradesine sahip çıkacaklarını söyledi. 

"Mazbatamızı alamasak da sahadan ayrılmadık"

Kendisini Belediye Başkanlığına layık görenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Başer, "Seçim sürecinde başta beni şehri eminliğe layık göre Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendi ve MHP teşkilatlarım olmak üzere, aileme ve köylülerime, seçim koordinasyon merkezime, KAÇEP ekibime, Ülkü Ocaklarına, sendikalarımıza ve tüm Gümüşhaneli hemşerilerimize bana ve partime verdikleri sonsuz desteklerden ötürü şükranlarımı sunarım. Henüz mazbatamızı almasak bile sahadan biran ayrılmadan vatandaşlarıma verdiği destekler ve önümüzde ki süreçte yapacağımız hizmetler için ziyaretlerimize devam etmekteyiz. Seçim süreci ve sonrasında Cumhur ittifakının ruhuna uygun bir şekilde kampanyalarımızı ve sevinç sürecini geçirdik" dedi. 

"Seçime gölge düşürmeye çalışıyorlar"

Rakibi Ercan Çimen'in seçim sonuçlarına karşı yaptığı itiraz hakkında değerlendirmelerde bulunan Başer, "Seçim sonuçlarının gayet açık olduğu bir durumda, Ercan Çimen'in sonucu belli olduğu halde bu itirazları yaparak mazbata ve devir teslim sürecini uzatmaktaki maksadı nedir? Gün kazanmakla ne yapmak isteniyor? Bu hamlenin şehrimize ve Belediyemize ne karı var? Belediyede Ercan Çimene yakınlık gösteren çalışanların gece gece yangından mal kaçırır gibi zamansız mesai harcamalarının gayesi nedir? Acaba Belediye’yi teslim etmekten mi korkuyorlar? Kamuoyunu yanlış yönlendirmek için gazete manşeti attırmaya çalışıyorlar. Cumhur ittifakının ruhuna aykırı hareketlerde bulunuyorlar. Kendi hatalarını bize de bulaştırarak seçime gölge düşürmeye çalışıyorlar. Gümüşhaneli vatandaşlarımızın helal oylarını yok saymaya çalışıyorlar ama biz buna müsaade etmeyeceğiz. Var gücümüzle şehrimizin iradesine sahip çıkacağız. Rakibim Ercan Çimen’in gerek seçim süreci öncesinde gerek esnasında gerekse devamındaki bu tutum sonuna kadar arkasında durduğumuz Cumhur İttifakı ruhuna zarar veremeyecek. Başaramayacak. Yenilgiyi bireysel olarak kabul edecek zira Gümüşhane Halkı son sözünü söyledi. Çamur atmak isteyen önce kendisi çamura bulaşacaktır. Partimize ve şahsıma yönelik söylemler asılsız olarak tarihe kazınacaktır. Alnımız ak. Yüreğimiz Bozkurt. Geliyoruz dedik Geleceğiz inşallah. Biz inandık’, siz 10 yıldır tanıdınız. Sizler kime neye güveneceğinizi ve inanacağınızı sandıklarda gösterdiniz. Bizim Memleket, Memleket Adam dedi” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz BAŞER
Yavuz BAŞER - 1 ay Önce

Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği Kadir Gecenizi tebrik ediyor, bu mübarek gecenin; tüm insanlık için barış, huzur ve hayırlar getirmesini Rabbimizden niyaz ederim. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

SIRADAKİ HABER