Başer: Yeni Mahalle kararını verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer ile beraberindeki parti heyeti Yeni Mahalle ve Esenyurt Köyü sakinleriyle iftar sofrasında buluştu.

Başer: Yeni Mahalle kararını verdi

Başer, Yeni Mahalle Sosyal tesislerinde MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı İsmail Şeker, Belediye Meclis Üyesi Adayı Abdullah Çimen ve iş insanı İdris Çimen tarafından düzenlenen iftar organizasyonunda vatandaşlarla bir araya geldi.

“10 yıldır süren bu çaresizlik bitecek”

Yeni Mahalle ve Esenyurt Köyü sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen iftar programında 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin bir konuşma yapan Başer, “Yeni Mahalle sakinlerine coşkulu ve büyük desteklerinden ötürü minnettarım. Sizin bana olan teveccühünüzü boşa çıkartmayacağım. Bir ve beraber sırt sırta vererek bu şehrin kaderini değiştireceğiz. Pankartlarda cumhurbaşkanımızın ardına saklanarak hamaset yapanlar 31 Mart günü bu halkın gücünün ve değişimden yana nasıl kararlı olduğunu görecek. Artık umutsuz ve mutsuz kimse kalmayacak çünkü onlar gidecek ve 10 yıldır süren bu çaresizlik bitecek” ifadelerini kullandı. –Bülten--


 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER