Başkan Çimen adaylığını açıkladı

Kentte 2 dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Ercan Çimen, 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesinde 3.dönemde de Gümüşhane Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu söyledi.

Başkan Çimen adaylığını açıkladı

Belediye tarafından geçtiğimiz aylarda yapılarak şehrin kültür ve turizminin hizmetine sunulan Hüseyin Nihal Atsız Kültür Evinde gazetecilerle bir araya gelen Başkan Çimen, yaklaşık 10 yıldır büyük bir onur ve gururla Gümüşhane Belediye Başkanlığı görevini yaptığını söyledi.

Toplantıda bir gazetecinin Gümüşhane’de seçimlere ittifakla mı girileceği konusundaki sorusunu cevaplandıran Başkan Çimen, “Bunu büyüklerimiz bilir. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları var. Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin de açıklamaları var. Bu sene biraz daha uyumlu bir şekilde bu işi yürüteceklerine inanıyorum ben. Yani genel merkezlerimiz bu manada şu anda görüşmelere başladılar” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle ve milletin destekleriyle 2014 yılından bugüne kadar bu görevi yürüttüğünü hatırlatan Çimen, şuanda AK Parti Genel Merkezinin anketler yaptırdığını ve anketlerde kendisinin önde olduğunu, hatta yakın kimse olmadığını belirterek, “Yaptığımız hizmetler de belli. Belediye başkanı adayı olarak teşkilatlarımız da uygun görürse şehrime bir 5 yıl daha hizmet etmeyi istiyorum. Üçüncü döneme giriyorum. İnşallah taçlandırmak istiyorum. Yeni projelerimiz var, mega projelerimiz var. İnşallah son dönemimizde de onlarla bu hizmet süremi şehrime tamamlamak istiyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Oktay
Oktay - 7 ay Önce

Sayın başkan siz bu caddedeki esnafın işgalini engellemediğiniz müddetçe oy falan beklemeyin, yazık ki vatandaş bu kadsr şikayetçi ama belediye manava, çiçekçiye çay ocağına söz geçiremiyor, kaldırımlar, yol kenarları adamların malı oldu. Sonra bize başka şehirleri kıskandıracak şehir yarattık diyorsunuz. Bayburt bile bizden daha düzenli oldu bilmem farkında mısınız

Reis
Reis - 7 ay Önce

4gundur arzu konutlarin önunde kanalizasyon patladi pisligin içine basarak gidiyoruz evimize iĺgılenen yok bldiyeden geĺip bakip gidiyorlar iş yapan yok neyine oyverelim ufacik isi yapamiyorlar...

Gümüşhaneli
Gümüşhaneli - 7 ay Önce

Konu tartışmaya kapalıdır '' Ercan ÇİMEN'' Gümüşhane'nin paha biçilemez bir değeridir herkes haddini bilsin. Ercan Başkan Tebrikler Allah utandırmasın.

SIRADAKİ HABER