Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7037 %0.01
50,2264 %0.12
5.901,02 % -0,02
Gümüşhane Haberleri Yerel Seçim 2024 BBP’nin adayı Hacı İsmail Şahin oldu

BBP’nin adayı Hacı İsmail Şahin oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Gümüşhane Belediye Başkan adaylarının Hacı İsmail Şahin olduğunu açıkladı.

1253
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Yaptığı açıklamada yaptıkları istişareler sonucu eğitimci Hacı İsmail Şahin’in Gümüşhane Belediye Başkan Adaylığına karar verildiğini belirterek, ““Daha önce göz bebeklerimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenimize çocuğumuz, evladımız bildiğimiz Gümüşhanemizin yönetimini de İsmail Hocamıza emanet edeceğinize eminim.  Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı sandıklarda güller açacak” dedi.

Diğer ilçelerde ve beldelerde de aday belirleme çalışmaların devam ettiği ifade eden Taşkın, önümüzdeki günlerde adayların ilan edileceğini söyledi.

BBP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Hacı İsmail Şahin ise Gümüşhane'nin potansiyelini ve ihtiyaçlarını yakından bilen birisi olduğunu, vatandaşların vereceği sorumluluğu en iyi şekilde taşıyarak Gümüşhane'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için heyecan ve enerji ile çalışacağını taahhüt ederek, “Vizyonum, Gümüşhane'nin sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan gelişimini destekleyen projeler üreterek kalkınmasına katkı sağlamak. Aynı zamanda, çevre dostu politikaları benimseyerek doğanın korunmasını ve sürdürülebilirlik ilkesini ön planda tutmaktır. Misyonum ise, şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermek. Halkımızın görüşlerini önemseyerek, onlarla birlikte hareket ederek, toplumun tamamını kucaklayan projeleri hayata geçirmektir. Güvenilir, dürüst, çalışkan ve sorumluluk sahibi biri olarak, siz değerli Gümüşhane halkının desteğini ve güvenini kazanmak için buradayım. Sizlerle birlikte Gümüşhane'mizi daha güzel bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Hacı İsmail Şahin kimdir?

1973 Yılında Gümüşhane ilimizin güzide köylerinden Harmancık Köyü'nde doğdum. ilk ve orta öğrenimimi Gümüşhane'de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden 1996 yılında mezun oldum. Mezuniyetimden sonra Başbakanlık Osmanlı Arşivleri'nin çeşitli birimlerinde stajyer olarak büyük bir özveriyle çalıştım. 1999 yılında Sivas'ta yedek subay olarak vatani görevimi yaptım. Ardından İstanbul, Ağrı ve Gümüşhane'de MEB bünyesinde 26 yıl öğretmenlik yaparak gençlerimize eğitim ve öğretimde katkı sağlamaya çalıştım.
 

Yorumlar
A
ABDULBAKİ TURAN 1 yıl önce
Ya bu bbp ve mhaaaape tepede ittifak yapıyor, sonra çıkıp kazanamayacaklarını bildikleri halde usulen aday çıkarıyorlar, böyle bir saçmalık olamaz. chp, iyi, yrp ittifakda yok bunlar aday çıkarabilir. bu seçimde tek hedef rantın olduğu istanbul bb. inşAllah kazanamazlar.
BEĞENME
0
CEVAPLA