Çimen: Gümüşhane’ye hizmet için hazırız

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Aday adayı İdris Çimen, adayların açıklanmasına sayılı günler kala yaptığı açıklamada Genel Merkezden çıkacak her karara saygı duyacaklarını ifade ederken, Gümüşhane’ye hizmet için hazır olduklarını söyledi.

Çimen: Gümüşhane’ye hizmet için hazırız

Geçen süreçte aday adaylığından ziyade AK Parti’nin bir neferi olarak çalıştıklarını belirten İdris Çimen, “Bizler üzerimize düşeni yaparak zirvede olan partimizin bayrağını yine zirvede tutmak için, önce partimiz sonra biz şiarıyla nefsimizi kenara koyarak çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Artık Allah’ın izni ve büyüklerimizin takdirini bekliyoruz. Büyüklerimiz ne karar verirse saygı duyup çalışmaya devam edeceğiz. Adaysak aday gibi, aday değilsek aday olan arkadaşımızın yanında yine adaymış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Memleketimiz için Allah en hayırlısını nasip etsin” dedi.

Saha çalışmalarının yanı sıra yapılan birebir görüşmelerde hemşehrilerinden gördüğü teveccühün her geçen gün arttığını, bununda kendilerine güç verdiğini ifade eden İdris Çimen, “Geride bıraktığımız süreçte hep istişareyi ön planda tuttuk. Akil insanlarımızın yanı sıra geleceğimiz olan gençlerle de fikir alışverişlerinde bulunduk. Genç beyinlerin olaylara bakışı çok daha başka bir boyutta. Fikirleriyle ve bizlere gerçekten çok şey kattılar. Evet, tecrübe çok önemli bir sermaye ancak yeni ve taze fikirlere her daim ihtiyaç var. Biz de her alanda edindiğimiz tecrübeyi gençlerimizin fikirleriyle harmanlayarak; daha yaptırımcı ve etkin rollerde yer alarak hemşerilerimize daha kaliteli ve katma değer sağlayan hizmetlerde bulunmak istiyoruz. Bu düşüncelerimizin oluşmasında 7’den 70’e kalbi Gümüşhane için atan her bir vatandaşımızın katkısı var. Bu sebeple tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Her zaman söylediğim gibi, Allah memleketimiz için en hayırlısını nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER