Çimen resmi müracaatını yaptı

31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Gümüşhane Belediye Başkan Aday adayı olan İdris Çimen, resmi müracaatını yaptı.

Çimen resmi müracaatını yaptı

İl Başkanlığına giderek evraklarını AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya teslim eden Çimen, bugüne kadar edindiği bilgi ve tecrübeyle Gümüşhane’yi daha ileriye taşıyabilmek amacıyla AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi. 

2001 yılında başlayan bu kutlu yürüyüşte özelde lider il, genelde ise lider ülke olma adına bu davaya omuz vermek için bu göreve talip olduğunu söyleyen Çimen, “Ben aziz şehrimizde yaşama sebeplerini artırmak için bu göreve talibim. Her yerde olmak için bir gönüle girin diyor Hz. Mevlana. Çünkü sevenler sevdiklerini gönüllerinde saklarlar. Bende kıymetli hemşehrilerimin gönüllerine girmeye talibim” dedi.  

Türkiye yüzyılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomik ve diğer alanlarda hür ve bağımsız Türkiye'ye yolculuğunu başlattığını hatırlatan Çimen, “Bizler de bu davada hem Gümüşhane’miz için hem de ülkemiz için bilgi ve birikimlerimizle cansiperane çalışıp, vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında yer aldık. Bizler Adalet ve Kalkınma Partisi’ne kurulduğu günden bu yana gönlümüzü verdik ve hep AK Partimiz için çalıştık. Gümüşhane’mizin Türkiye Yüzyılı’nda yerini daha iyi bir şekilde alması için, ülkemizin tam bağımsızlığı için vatandaşlarımız için, emekçilerimiz için Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adaylığımızı açıklıyor, ilimizin gelişimine büyük katkılar sunacağım inancıyla hepinizi Allaha emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER