İşte MHP’nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı, 31 Mart’ta yapılacak seçimler için İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını seçim kuruluna teslim etti.

İşte MHP’nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin seçim takvimine göre siyasi partiler aday listelerini bugün en geç saat 17.00'ye kadar seçim kuruluna teslim edecek.

Bu kapsamda MHP’nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları belirlendi. Alınan bilgiye göre Gümüşhane merkez İl Genel Meclisi üyeleri sırasıyla İsmail Şeker (Esnaf), Hasan Çiçek (Esnaf), Temel Ağaç (Emekli), Alim Coşkun (Emekli) olurken, yedek adaylar Hüsamettin Kaya, Emre Keleş, Emir Gürbüz oldu.

MHP'nin Gümüşhane Belediye Meclisi üyeleri ise sırasıyla Mustafa Köprülü (Esnaf), Orhan Mazman (Emekli), Abdullah Çimen (Eczacı teknisyeni), Recep Gök (Esnaf), Hamza Karabulut (Paramedik), Hatice Işık Gürçınar (Emekli), Ömer Coşkun (Emekli), Davut Kaban (Emekli), Aylin Şenel (Ev hanımı), Sılanur Demirel (Serbest meslek), Fırat Göktürk Zengin (Muhasebeci), Turgay Saran (Eczacı teknikeri), Uğur Bayır (Eczacı kalfası) olurken kontenjan üyelikler ise Şevki Aşkın ve Hamza Bayrak olarak belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER