MHP adayları omuz omuza

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarıyla bir araya gelerek video mesajla hemşehrilerine seslendi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine giden Gümüşhane’de nefesler tutuldu ve geri sayım başladı. Gözlerin seçim gününe çevrildiği MHP’de ise Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, MHP İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek zafer mesajı yayınladı. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan video vatandaşlar tarafından kısa sürede yüzlerce beğeni topladı.

“Bu yönetimden kurtulmalıyız”

Zafer mesajı niteliğinde olan videoda Gümüşhaneli hemşehrilerine seslenen Başer, “Aziz hemşehrilerim, mahalli idarecilerimizi seçmek için sandığa gitmemize az bir zaman kaldı. Tercihlerimizi merkezi hükümetten yeterince yararlanamayan, proje üretemeyen, merkezi hükümetin sağladığı imkanları verimli kullanmayan mevcut idareden kurtulmamıza vesile olacağını ümit ediyorum. Gümüşhanemizin son 10 yılını heba eden, hiçbir sorunumuza kalıcı çözümler üretemeyen bu yönetimden kurtulmalıyız. Merkezi hükümetin imkanlarını bu şehre yeterince pay taşıyabilecek vizyona ve misyona sahip bir yönetim kurmalıyız. Şehrin sorunlarına kalıcı çözümler üretecek bir irade ortaya koymalıyız. Ayırmadan ve ayrıştırmadan herkese eşit mesafede çözüm odaklı projelerle şehrin birikmiş meselelerini çözecek bir yönetim kurma ülküsü ile karşınızdayız” dedi.

“Bu şehre ihanet etmeyeceğim”

“Bana ve ekibimize verdiğiniz destek ve çığ gibi büyüyen ilginiz değişimin çok yakın olduğunu müjdeliyor” diyen Başer, “Aşsıza aş, işsize iş, dertliye şifa, insana vefa şiarı ile hizmetinize talibiz. Ben bütün hayatını ve bütün varını bu şehre bağlamış bir evladınızım. Benim bu şehirden başka gidecek yerim yok. Bu şehir beni okuttu ve iş sahibi yaptı. Ben bu şehre borçluyum. Belediye başkanlığı görevini bu şehre borcumu ödemenin bir aracı olarak görüyorum ve sizlere söz veriyorum. Bu şehre ihanet etmeyeceğim, geceyi gündüze katarak çalışacağım ve bu şehrin tek bir kuruşunu bile heba etmeyeceğim, ayrım yapmayacağım. Bu şehrin her bir ferdi sevip, sayıp, koruyacağım. Allah tercihlerimizi hayırlara çıkarsın” diye konuştu. --Bülten--
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim çalık
İbrahim çalık - 1 ay Önce

Allah yolunuzu açık etsin Gümüşhane de değişim şart

SIRADAKİ HABER