Şahin adaylığını açıkladı

Gümüşhane merkezde uzun yıllardan beri mermer işiyle uğraşan esnaflarından Erdal Şahin, Karşıyaka Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Şahin adaylığını açıkladı

Yaptığı açıklamada Gümüşhane’de 28 yıldır mermer üzerine vatandaşlara hizmet ettiğini kaydeden Şahin, Karşıyaka’nın daha iyi noktalara gelmesi ve daha yaşanabilir bir mahalle olması adına muhtar adayı olmaya karar verdiğini söyledi.

Muhtarlıkların vatandaşlarını ilk çalacakları kapı olduğunu dile getiren Şahin, “Bizlerde zaten bugüne kadar vatandaşlarımızla hep iç içe yaşadık. Mahalle sakinlerimizin dertlerine az çok vakıfız. Biz bu dertleri çözmek, daha iyi hizmet etmek için aday olmaya karar verdik. Oluşturacağımız azalarımızla mahallemize istişare ile hizmet etmek arzusundayız. Onun için kendimize slogan olarak “Daha iyi bir hizmet anlayışı ile mahallemizi gelin hep beraber yönetelim!”i seçtik. Ortak akıl ile mahallemizde çok daha güzel işler yapabiliriz. Bu vesile ile tüm Karşıyaka mahallesi sakinlerinden desteklerini bekliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER