Yavuz müracaatını gerçekleştirdi

AK Parti Torul eski ilçe başkanlarından Halil İbrahim Yavuz, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde İl Genel Meclisi üyeliği için müracaatını gerçekleştirdi.

Yavuz müracaatını gerçekleştirdi

Hazırladığı müracaat evraklarını AK Parti Torul İlçe Başkanı Hüseyin Zengin’e teslim eden Yavuz, ardından yaptığı açıklamada Torul için İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığını duyurdu.

Kuruluşundan günümüze kadar her kademesinde büyük bir heyecan ve özveri ile görev yaptığım AK Parti’ye mevki ve konum fark etmeksizin hizmet etmeyi boynunun borcu bilerek her zaman davalarının gönüllü bir neferi olmaya gayret gösterdiğini kaydeden Yavuz, “Torul İlçe başkanlığım döneminde yıllardır nasip olmayan Torul Belediyesini teşkilatımızla birlikte üstün görev bilinci ile dağ tepe demeden gece gündüz çalışarak Ak Davamızın sancağını Allah'a hamdolsun Torul'umuzun burcuna diktik. Torul'da sevgi, birlik, beraberlik tevazu ve samimiyet mihenk taşımızdır. Bu bağlamda önce devletimiz ve milletimiz sonra da ilçemiz için çalışmak hizmet etmek ve ilçemize katma değer katmak adına geçmişten gelen siyaset ve hizmet tecrübemizle "Makamları onurlandıran kişilerdir" düsturu doğrultusunda ilçemize hizmet etmek için Torul İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı başvurumuzu hemşehrilerimizin dava arkadaşlarımızın ve Torul Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik” dedi.

Bugüne kadar ilçede görev yapan, hizmet eden, emek veren başkanlar, meclis üyesi arkadaşları ve teşkilatlara teşekkür eden Yavuz, “Bizleri yalnız bırakmayan AK Parti İlçe başkanımız Hüseyin Zengin'e, Torul Belediye Başkan Aday Adayı başkanlarımıza, davamızın mensubu tüm yol arkadaşlarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki hep birlikte kenetlenerek nefsani davranmadan davamız ve güzide ilçemiz Torul için layıkıyla hizmet edecek ve Ak davanın sancağını dalgalandıracağız. Bu niyetle yola koyulduk. Rabbim bu şerefli görevi yapmayı bize nasip ederse hep birlikte ilçemizi kalkındırmak hakkın ve haklının yanında olmak için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dava şuuruna yakışır bir şekilde hareket ederek çizgimizden yolumuzdan ve duruşumuzdan zerre ödün vermeden Hak için davamız için ve Torul'umuz için İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığımı açıklıyor saygılarımı sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER