Zafer Partisi’nin adayı Göktuğ Gürler oldu

Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Merkez ve Kelkit Belediye Başkanlarıyla il genel meclisi üyelerini açıkladı.

Zafer Partisi’nin adayı Göktuğ Gürler oldu

Parti binasında düzenlenen basın toplantısıyla Gümüşhane Belediye Başkan adaylığına emlakçı Göktuğ Gürler’in, Kelkit Belediye Başkanlığına da Furkan Kadıgin’in aday olduğu açıklandı.

Burada konuşan Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nurettin Saraç, Gümüşhane’de yalnızca merkez ve Kelkit ilçesinden Belediye Başkan adaylarının olduğunu söyledi.

İl Genel Meclisi üyelerini de açıklayan Saraç, Gümüşhane'de Halil İbrahim Ersoy, Kelkit’te Mehmet Can Mutlu, Köse’de Emirhan Emir, Kürtün’de Metin Özkan ve Şiran’da Turgut Gürler’in adayları olduğunu söyledi.

Şehrin güzelleştirilmesi için parti olarak ellerinden geleni yapacaklarını ve Zafer Partisi olarak Gümüşhane'de, Belediyecilikte bir farkındalık oluşturmak istediklerini kaydeden Saraç, “Bugüne kadar gördüğümüz adayların Gümüşhane için yapılacak hiçbir vaatte bulunmadığı, hiçbir yatırımı veya Gümüşhane için, Gümüşhane halkı için ne yapacaklarını dile getirmek yerine sadece gezip tozmalarını gördük. Biz yaklaşık 16 maddeden oluşan Gümüşhane için ne yapılabilir şeklinde düşündük. Eğer Belediye Başkanlığını kazandığımız takdirde verdiğimiz bu sözler dahilinde hareket edeceğimizi söylüyoruz” dedi.

Saraç, diğer Belediye Başkan adaylarının sadece esnaf gezisi yaptıklarını savunarak, Gümüşhane'de bir şeyler yapmak için, Gümüşhane halkı için belediye başkan adayı çıkardıklarını söyledi.

Gümüşhane kent merkezine dair projelerini paylaşan Saraç, sosyal yaşam alanları, raylı sistem, şehir planlaması, ikinci bir organize sanayi sitesi, Hasanbey Caddesi'nin canlandırılması, eski Daltaban Çarşısının olduğu yerdeki AVM, Süleymaniye Kayak Merkezi, tanjant yolların yapımı, pazar yerinin modernizasyonu ve haftada 2 güne çıkarılması, marka ürünlerin Gümüşhane’ye getirilmesi, madenlerin faal hale getirilmesi, yayla turizminin daha ileriye götürülmesi ve önceden olduğu gibi yine yayla şenliklerinin yapılması, Çamlıköy köyü bölgesinin turizm alanı ilan edilerek buranın pilot bölge ilan edilmesi ve doğa turizmine kazandırılması, Gümüşhane'ye en az ayda bir müzik, tiyatro gibi konserlerin verilmesi, ticari taksit hat sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi olarak paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER