Davetsiz Misafir Gümüşhane Çekimleri Tamamlandı

Program 29 Mayıs günü saat 23.00'da yayımlanacak

Davetsiz Misafir Gümüşhane Çekimleri Tamamlandı
Samanyolu televizyonunda yayınlanmakta olan Davetsiz Misafir programının Gümüşhane’de gerçekleştirilen çekimleri tamamlandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Zaman Gazetesi Gümüşhane İl temsilcisi Seyyit Ünal “Gümüşhane’nin yöresel ürünleri ile kültürel değerlerinin tanıtılacağı davetsiz misafir programı çekimleri il Merkezi, Kelkit ve Köse ilçelerinde yapıldı. İl Merkezinde Herfene gecesi, yöresel yemekler programı, pestil köme yapımı ve Karaca mağarasında çekimler yapılırken Kelkit ilçemizde odun ateşinde yapılan Kelkit döneri ile cilt hastalıklarına uygulanan yılanla tedavinin çekimleri yapıldı. Köse ilçesinde ise ateşte tutulan kızgın taşlarla astım hastalarına uygulanan tedavi yönteminin çekimleri yapıldı." dedi.

Davetsiz misafir Gümüşhane programının 29 Mayıs akşamı saat 23:00 da yayınlanacağını bildiren Seyyit Ünal Ramazan ayında yine Samanyolu televizyonunda yayınlanan iftar zamanı programında Gümüşhane'den canlı yayınla iftar programı yapılacağını bildirdi.

Ünal, çekimlerde yardımlarını esirgemeyen Gümüşhane Kültür Sanat Kulübü Herfene ekibi ve Necati Yılmaz ile Yakamoz Eğitim ve Kültür Derneği ve Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru'ya teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2012, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER