Eğitim-Bir-Sen Üniversite temsilciliği Gümüşhane basınıyla buluştu

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimle oluşturulan Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Üniversitesi temsilciliğinin yeni yönetimi Gümüşhane basınıyla buluştu.

Eğitim-Bir-Sen Üniversite temsilciliği Gümüşhane basınıyla buluştu

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimle oluşturulan Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Üniversitesi temsilciliğinin yeni yönetimi Gümüşhane basınıyla buluştu.

Kampüs alanında bulunan Hasankeyf Kafede gerçekleştirilen toplantıda yeni başkan Dr. Öğretim Üyesi Osman Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile Gümüşhane’de ki yerel ve ulusal basın temsilcileri bir araya geldi.

Burada konuşan Başkan Kara, “Gümüşhane Üniversite Temsilciliği olarak gerçekleştirdiğimiz seçimlerde Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Üniversite Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeliğine yol arkadaşlarım Sultan Akyazı, Arş. Gör. Ahmet Vural, Mustafa Urhan, Arş. Gör. Fatih Uyar, Mustafa Şeren, Doç. Dr. Salih Yıldız’la birlikte seçilmiş bulunuyoruz. Sendika üyelerimize, bize teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Onların güvenine layık olmaya çalışacağız. Güveni güce, alın terini kazanıma dönüştüren sendikacılık anlayışı ile üyelerimize elimizden gelen hizmeti sunmaya gayret edeceğiz. Böyle güzide bir topluluğa hizmet imkanı bulduğumuz için son derece mutluyuz. Yeni yönetim olarak devraldığımız bu görevi yerine getirirken “Doğrunun yanında, yanlışın karşısında” ilkesi ile hareket edeceğiz. Temsilciliğimizi bu seviyelere getirerek bize devreden bizden önceki yönetimlere teşekkürü borç biliriz” dedi.

Bilmeyene rehber, görmeyene göz, mazluma ses olma amaçları olduğunu dile getiren Kara, “Sizleri önemsiyor ve kendimize yakın hissediyoruz. Yanlışı düzeltme ve hakkı haykırma konusunda benzer heyecan paylaştığımızdan dolayı göreve başladıktan sonra ilk buluşmamızın siz değerli basın mensuplarımızla olmasına özen gösterdik. Temsilciliğimizin, Üniversitemizde seçkin bir topluluğun yetkili sendikası olması hasebiyle, İlimiz açısından bir değer olduğunu düşünmekteyiz. Çünkü çok sayıda akademisyen, uzman, tecrübeli idareci ve memurun gönüllü üye olduğu bir sivil toplum kuruluşuyuz. Uygun bir işlev üstlenerek ve sizlerin katkılarıyla, bu değeri ilimiz ve ülkemizin yararına bir potansiyele taşıyabileceğimizi düşünmekteyiz. Doğrunun yanında olma ve hak arama faaliyetlerimizde sizlerin desteğini beklemekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 13:56

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER