Kelkit'te feci olay

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki katı atık aktarma istasyonunda çalışırken sol kolunu palete kaptıran işçinin sol kolu koptu. İşçi ve kopan kolu ambulans helikopterle Trabzon’a sevk edildi. 

Kelkit'te feci olay

Kelkit ilçesine bağlı Büyük Camii Mahallesi’nde bulunan katı atık aktarma istasyonunda meydana gelen olayda Bayburt’a gönderilmek üzere katı atık yüklemesi yapan Osman Zorlu (40), atık taşıyan paletin sıkışması nedeniyle durmasıyla duruma müdahale etti. 

Sıkışan parçayı çıkarmaya çalışırken birdenbire çalışan palete sol kolunu kaptıran Zorlu’nun kolu koptu.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri İtfaiye ekipleriyle birlikte Zorlu’yu bulunduğu yerden çıkararak kopan kolunu da alıp Kelkit Devlet Hastanesine götürdü.

Talep edilen ambulans helikopterin gelmesinin ardından 3 çocuk babası ağır yaralı işçi Zorlu ve kopan kolu Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Alp
Alp - 1 hafta Önce

40 yıldır bu memleketteyim bu memleketten bir halt olmaz bu memleketten giden hayatını kurtarır imkanı varsa bu memleketten kurrulun

abd
abd @Alp - 1 hafta Önce

sen git gardaş. kaza oldu diye memleketin suçu ne. İşçimize geçmiş olsun. Allah şifa versin. inşAllah kolunu yerine tekrar dikmişlerdir.

SIRADAKİ HABER