Kelkit’te taksicilerin durakları değişiyor

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından taksici esnafına yönelik yapılan konteyner taksi duraklarının teslimatları devam ediyor.

Kelkit’te taksicilerin durakları değişiyor
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından taksici esnafına yönelik yapılan konteyner taksi duraklarının teslimatları devam ediyor.

Küçük Cami yanındaki Taksi Durağı için ilçede teslim ve açılış töreni yapıldı. Törene Kelkit  Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Beyler Kara, Belediye meclis üyeleri, taksici esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Yılmaz açılışta yaptığı konuşmada, göreve geldikleri ilk günden beri ilçenin sorunlarını çözmek ve daha yaşanabilir bir Kelkit idealini gerçekleştirmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “Bu bağlamda halkımızla ve esnafımızla sık sık istişarelerde bulunuyoruz. Taksici kardeşlerimizin özellikle gerek yaşam standartlarını yükseltmek, gerekse halkımızın daha iyi hizmet almasını sağlamak için üç Taksi durağımıza da birer konteyner kabin yaptırdık. Bu konteynırlar sayesinde taksici esnafımız iklim koşullarına göre daha rahat barınma, taksi ihtiyacı olan vatandaşlara 24 saat hizmet verme imkanı bulacaklar. Ayrıca ilçemiz modern taksi durağı konteynırları sayesinde görsel anlamda güzel bir görünüme de kavuşmuş olacak. Konteynerlerimizin taksici esnafımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Taksici esnafı ise Belediye Başkanı Ünal Yılmaz'a verdiği sözleri eksiksiz yerine getirdiği için teşekkür ederek, “Yıllardır gün içindeki ihtiyaçlarımızı giderecek, soğuktan ve sıcaktan korunacak bir yer ihtiyacımız vardı. Başkanımız bu yaraya anında merhem oldu. Artık vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmemizin önünde hiçbir engel kalmadı. Allah başkanımızdan razı olsun. Bizlerde büyüyen ve gelişen Kelkit ideali için başkanımızla kol kola, üzerimize düşen ne varsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Kaynağı: Sinan Demir - www.haberkelkit.com

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER