Düğüm bu hafta çözülecek

Gümüşhanespor’un TFF 1. Lig hayallerinin gelecek sezona kalmasının ardından yönetim ve teknik heyet, yeni sezonda istikrarlı bir başarı ortaya koyup hedefe ulaşmak için yol haritasını bu hafta belirleyecek.

Düğüm bu hafta çözülecek

Gümüşhanespor’un TFF 1. Lig hayallerinin gelecek sezona kalmasının ardından yönetim ve teknik heyet, yeni sezonda istikrarlı bir başarı ortaya koyup hedefe ulaşmak için yol haritasını bu hafta belirleyecek.

Teknik direktör Altıparmak’tan kapsamlı bir rapor isteyen yönetim, takımın başarısı adına hoca değişikliğinden futbolcu transferine kadar birçok konuyu bu hafta karara bağlanması bekleniyor.

Başkan Kaya Büyük bayraktar, ilgili rapor çalışmalarının tamamlanmasının ardından takımı hedefine ulaştıracak yol haritasını bu hafta düzenleyeceği basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşacak.

‘’Olmayınca olmuyor, üzgünüz’’

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Altıparmak finalde kaybedilen şampiyonluğun üzüntüsünü üzerlerinden henüz atamadıklarını söyledi.

Şampiyon olmayı çok istediklerini ve çokta hak ettiklerini söyleyen Altıparmak, “Pozisyon üstünlüğü de bizde olmasına rağmen bir türlü golü bulamadık. Olmayınca olmuyor, üzgünüz. Oyunun özellikle ilk dakikalarında yakaladığımız pozisyonumuz, verilmeyen penaltımız, maçın sonunda Ali’nin kaçırdığı pozisyon. Yani Erzurum bizim kadar net girmedi ama işte final maçları böyle ne yazık ki sonuçta onlar kazandı” dedi.

Hoca, başkana rapor verecek

Artık yeni sezon ile ilgili konuşmanın gerektiğini dile getiren Altıparmak, takımla ilgili hazırladığı raporu yarın başkan Kaya Büyükbayraktar’a sunacağını söyledi.

Takımla ilgili ayrıntılı bir rapor hazırladığını kaydeden Altıparmak, “Başkana bu raporu vereceğim. Gerçi benim takımla birlikte yedi maçlık bir birlikteliğim oldu ama olsun. O zaman zarfı içerisindeki gördüklerimizi düzeltilmesi gerekenleri, yapılması gerekenleri içeren bir rapor. Bundan sonrası ile alakalı bir rapor hazırlayıp vereceğim. Ondan sonrada oturup konuşacağız. Ne olur, ne biter, ne yapabiliriz bunları görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Altıparmak devam edecek mi?

Takımla birlikte önümüzdeki sezon devam etmek konusunda henüz kesin bir karar olmadığını belirten teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Normalde geldiğimizde bir buçuk yıllık bir mukavelemiz vardı. Detaylar play-offlar bittikten sonra konuşulacaktı. Bizde şimdi başkanımızla oturup bunları konuşacağız. Bizim isteklerimiz ve taleplerimiz var. Başkanın bizimle olan diyaloğu var. Bunlar konuşulduktan sonra bir karar vereceğiz. Şuanda öyle hoca gidecek veya kalacak diye bir şey söz konusu değil.. Biz raporumuzu verdikten sonra başkanımızla oturup konuşacağız ve sonrada bir karar vereceğiz” diye konuştu.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER